scottish fold Kedi istiyorum fiyatları ortalama ne kadardır?

scottish fold Kedi istiyorum fiyatları ortalama ne kadardır?
Bende british shorthair blue point var. Fold eklem hastalığı olan, bazı ülkelerde üretimi yasaklanmış bi cins. Tavsiye etmiyorum. İleri yaşlarında hastalığı ilerliyor ve ağrıları artıyor. Fiyat aralığı 3500-4000 arası.
Haberim olsaydı bendeki yavrulardan ayarlardık sana.
Yaa sen niye baştan söylemedin 🥹
3500 4000 bine bulursam alıcam 15 bin dedi birisi bana
Fold konusunda ısrarcı mısın
Evet niyeki cins kedi istiyorum ben aklında olsun
British te cins kedi :)
Evet cins kedi ama ben şu resimdeki şapşal olan kedilerden istiyorum 😂
Kulakları hastalığının göstergesi :( nasıl bile bile hastalıklı bi ırkın üretimine destek olalım ki
En son sormuştuk 5000 falandı ama sokakta sevgiye aç o kadar kedi varken o parayla onlara mama almak daha hayırlı. Bu kedilerin genetiği bozuk, her adımda canları yanıyor. Yaşarken ölüler. Sırf sevimli diye çoğaltıyor ve onların üzerinden para kazanıyorlar ve bizlerde destek çıkıyoruz. Petshop'larda hayvan satımı yasak, bazı yerler gizli şekilde satıyor ama sen bilirsin...
Ama ben bunu istiyorum 🥹
Kuzenim getirtmişti sonrasında bulaşıcı bir hastalığı çıktı evde hepsine yayıldı harcadığı parayıda unuttu bağışladı bıraktı veterinere şimdi bir sokak kedisi bakıyor evinde
Kuş vardi , niye kedi şimdi?
Cevap
1Cevap
Çok tatlı ama baya pahalı
Pahalı diye biliyorum değişiyor tam fiyat bilgim yok ama 1000-5000 tl arası
Anlaşıldı burada bu cins kedi sahibi olan biri yoj
Scottish fold cinsi değilde british tercih et. Scottish lar kalıtsal hastalık taşıyor.
https://www.youtube.com/embed/eUbAIDxOaM0Bilmiyorum alma sen kedi medi
Niye yaaa
Yazık kediye :D
Bende blu point kırık kulak var kız 1 buçuk yaşında 5 yavru vermiş sahibi ameliyat olacak die bana verdi uysal çok tatlı maşallah kız 1 kez anne olmuş vermek istiyorum istersen görüşelim fiyatı
Geçen sene aldık biz ihtiyaçları dahil 4 bin tuttu
Bu cins çok tatlı ya kedi😊
Hastalıklı oluyormuş çoğu
İlk defa duydum🙄
Almak istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?