Evcil hayvanlar en iyi arkadaşlarımız olabilir mi?

#mutlugünler
Evcil hayvanlar en iyi arkadaşlarımız olabilir mi?

#mutlugünler
Evcil hayvanlar, insanlarla çok özel ve anlamlı bağlar kurabilen canlılardır. Birçok insan, evcil hayvanlarının en iyi arkadaşları olduğunu düşünmektedir ve bu görüşe katılıyorum.
Evcil hayvanlar, sadece yoldaşlık yapmakla kalmaz, aynı zamanda insanların yaşamlarına olumlu etkileri vardır. Örneğin, evcil hayvanlarla zaman geçirmek, stresi azaltabilir, sosyal etkileşimi artırabilir, fiziksel aktiviteyi teşvik edebilir ve hatta kalp sağlığına fayda sağlayabilir.
Evcil hayvanlarla olan ilişkimiz de çok özel ve karşılıklıdır. Onlar bize sadakatle bağlıdırlar, sevgi ve şefkat gösterirler ve bizimle zaman geçirmekten keyif alırlar. Bu özellikleri sayesinde, evcil hayvanlar sadece arkadaşımız değil, aynı zamanda terapi hayvanları olarak da kullanılabilirler.
Tabii ki, evcil hayvanlar da sorumluluk gerektirirler ve onları iyi bir şekilde bakmak için zaman, para ve çaba harcamak gerekir. Ancak, doğru bir şekilde bakıldıklarında, evcil hayvanlar gerçekten hayatımıza büyük bir değer katabilirler ve en iyi arkadaşlarımız olabilirler.
Şimdi hayvan sevilir edilir o ayrı ama tutup iki kelam edemezsin karşılıklı iki kadeh bir şey içip tsm dinleyemezsin eşlik de edemez anca hav hav miyav miyav der 😃
@sesizbiri bende arada atmaca doğan kaplumbağa ile vakit geçiriyorum ama konuşturamadim hiç birini henüz
@sesizbiri o Cok korumasız tokadı basarım bana karşı koyacak hayvan lazım az
Cevap
13Cevap
Evet olabilirler zaten ben insanlara güvenmiyorum hiç bir şekilde bu yüzden de bir hayvanın dostluğunu tercih ederdim insanlar yerine.
En yakın arkadaşım, dert ortağım
Tipe bak ne güzel gülmüş 😃
Güzel kız ondan ablası 😁
Yeriiiim amaaa...😍😍😍
Niye olmasınn ki...🥳
Kedi adamdan daha havalı 😃
Evett evett videosu da vardı bunun 😄
O videoyu 50kere izlemişimdir 😃
Benim en iyi arkadaşım
Öyle zaten. İnsanlara karşı kalbim kırık ama hayvanlar.. kalbimin tek sahibi diyebilirim. Tek de değiller de neyse işte ‽
Evet olabilirler. İnsan hayvanlarla vakit geçirdiği zaman tüm stresini unutabiliyor
Hayvanlar zaten en iyi arkadaşımız. Hayvan beslemek sorumluluktur, zamanla ailen olur.
Yav olurlar diyenin yarısıda kedi hafif tırmalasa yerden yere çalarlar kesin kediyi
Olabilir tabiki ama sosyal varlıklar olarak yine de bir insanın yerini tutamaz
O kadar, ilkelliğe gerek yok.
İlkellik mi 🤔
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyeyim.
Arkadaşım minnoş
Konuşabiliyor mu senin gibi.
Bazen konuşmasa da olur 😏
İnsan konuşnazsa olmaz. Yanlış cevap.
O bir insan değil ben insan sevmiyorum 😒
Biliyorum. İnsansevmez hayvantaparlarıda ben sevmiyorum.
Hayvantapar ne be çok abarttın
Acaba kim daha abarttı. Kendi ırkını sevmiyorsun. İlkel benliğe sahip, sana hizmet için yaratılmış hayvanı seviyorsun. İnsansevmediğine göre hayvsnatapıyor olmalısın.
Tövbe est. Kendi ırkımdan pekte hayır görmediğim içindir belki bu yüzden uzak duruyorumdur 🤔
İmanlıysan Allahı gücendirme. Unutma şeytan insanın üstünlüğünü kabul etmediği için kovuldu.
Biliyorum bunu o kadar da yapmıyorum mesafe iyidir. Beni günaha sürükleyecek insanlarla yüzgöz olmamayı tercih ediyorum
😊
Tabi ki çokta güzel olabilir
Kedim en iyi arkadaşım değil tek arkadaşım yoldaş bana
olabilir tabii kii :))
Evet kedime aşığım yaşam kaynağım
Evet olur tabi ki 💙💙
Olabilir, sırf bu yüzden kedi sahipleneceğim.
Ben hayvanlardan korkuyorum, olamaz
Olabilir kesinlikle 🙄
Bir köpek olabilir evet
İnsanlardan çok iyi olur onlar
Dünyada en iyi arkadaşlar onlar
Hayvanlar huzur veren sadakati sonsuz dostlar
Niye olmasın, en güzel arkadaşlar onlar zaten
Pek hayvansever olduğumu söyleyemem
Evet en iyi dostunuz olur sevgi gösterin yeterli!
Olabilirler tabii ki
Öyle zaten
Zaten öyle
En iyi arkadaşlarım
Hemde en iyi arkadas
Tabiki olabilir
Olabilir
Olamazlar
Olamaz
Evet tabi ki. 🐶
Evet olabilir
Evet