Ne kadar vahşi görünseler bile insanlarla tanıştıktan sonra hayvanlar bir şekilde değişiyor. Ama bu onların gerçek anlamda dostumuz olacağı anlamına gelir mi?
Evet dostlarımızdır bize çok saygılılar
Hayır hayvanların gerçek mutlu oldukları yer tabiattır
Yani nasıl desem dünyanın bir düzeni tabiatın kanunu dengesi vardır bazı hayvanlar insanlarla yaşayabilen insanla dost arkadaş olabilen hayvanlar vardır ama bir çoğu da kendi doğasında kendi tabiatında daha rahat daha mutlu doğal ne düzgün yaşayabilir tabiki günümüzde birçok hayvanın yaşam şartlarını hayatını zorlaştırdık artık hayvanlar aç ve susuz kalıyor yaşam ömürleri çok kısaldı kendilerine yer bulamıyorlar ve bunca şeye rağmen hala hayvanlara eziyet eden onları öldüren canını yakan o kadar şerefsiz güzel insan var ki keşke elimden gelseydi de bu sokak hayvanları için bişeyler yapabilseydim özellikle kediler hayattaki en güzel en tatlı hayvanlardır 🤗🐱
A ve B seçeneği birbirinden alakasız ifadeleri içeriyor... O yüzden seçim yapamadım ama fikrim tabii ki onlarla dost olabiliriz ve tabii ki onlar kendi doğal yaşam alanlarında daha mutlu olurlar.
Anketteki iki seçenek de doğru hangisine basacağıma karar veremedim. Onlarla dostluk kurabiliriz fakat ait oldukları yerden ayırmamız onların dostu olmadığımızın kanıtıdır.
bir pastacı pastası ile aşk yaşabilir mi? Eğer öyleyse o pastacı pastasından nasıl ayrılacak ve onu satacak. Kişi hiç aşkını satıp başkalarının yemesını ıster mı?