Puahahhahahah 4 aydır bizimle başta karşıydım ama o kadaf alıştım ve seviyorum ki 💞💞

Puahahhahahah 4 aydır bizimle başta karşıydım ama o kadaf alıştım ve seviyorum ki 💞💞
Mükemmel ama herkese önermiyorum.
Birincisi çok para gidiyor.
Ortalama aylık gider 800 TL.
Tabii hastalanmaz ise.
Bizim kedi bu ay hastalandı şimdilik 1.500 TL gitti.
1 haftaya verilen ilaçlar ile iyileşmez ise iğneye başlanacak.
Tek iğne 350 TL.
Yaktı bizi minnoş yaktı. 😂
benim köpeğim var 4 gün hasta yattı 2 binlira gitti
Oyyyyy çok güzel seviyorum ya ben kedileri 🤩🤩🤩 biz de köyde dağ tavşanı bulduk orada köpekler olduğu için annesi bırakmıştı. 2 tane tavşandı yeni doğmuşlardı. Çok yagmur yağmıştı o gün maalesef biri kurtulamadı çamura batmisti kaybettiğimiz disiydi ama erkek olan bir tık daha büyüktü ona göre onu da sobanin karşısına geçip isittik kurtuldu o eve getirdik süt ile bekledik 2 ay sonra büyüdü zapt edemedik. Mecbur doğaya saldık ama çok üzücü bir surecti.
Benim için anlatılmaz bir his. Sanki ben ve olduğumdan beri benimle gibi hissediyorum. Çocuğum gibiii. Dostum, arkadaşım, yeri geliyor yemek arkadaşım yeri geliyor uyku arkadaşım. Kısacası her şeyim o benim hayatım adeta 🥰
Bundan 10 yil önce çok zayıf ölmek üzere olan Bi yavru karşı kaldırımda yatıyordu pisi pisi dedim buna son gücüyle kalktı yanıma geldi yattı. Aldım bunu tedavi besleme derken bizimle 9 yıl yaşadı. Iyi ki de bizim kedimiz oldu. Çok güzel günler zamanlar geçirdik geçen yıl melek oldu. Aileden biri oluyor bir süre sonra. Acısı da aynı şekilde büyük oluyor.
Cevap
77Cevap
Bence güzel bir his ama maalesef şu an evcil hayvanım yok ama bir gün mutlaka köpek almak istiyorum aslında rakun almak da isterdim ama bu ülkede bulamıyorum :) bu arada senin kedin de oldukça çok şirinmiş yani bence evcil hayvanınızın olması her açıdan güzel bir şey çünkü insan kendini daha mutlu hissediyor yani bir arkadaş edinmiş oluyor kendine bu yüzden de sıkılmıyorsunuz ve ayrıca evcil hayvanın sevgisi gerçek olur sizi çıkar için kullanmaz insanlar gibi gitmez bu yüzden de mutluluk verici bir şey

yerim ben onları 😂
Evde kedi köpek sevmiyorum 2 tane muhabbet kuşum var bir tane de sultan papağanı sahiplenmek istiyorum ama oğlum aşırı kıskanç dişiyi sevmeme bile izin vermiyor sadece onu sevecekmişim🤭minicik canlar senden gelecek sadece samimi bir sevgiye ihtiyacı var onların verdiği gerçek sevgiyi sadakati veremeyen insanlar var. Ölüm bizim için evet ama bir şey olacak korkusuyla içim gidiyor.
Bu hissi hiç bilmiyorum. Belki yaşarım bir gün...🥺
Çok çok çok tatlı yaaa, şu gözlere baaak...😻
Evet aşığım ben ona şu an kitapların arasında yatıyoo 😀😀
evcil olsun sokak hayvanı olsun harcadığım paraya zerre acımam gerekirse kendim aç kalıyorum onları aç bırakmıyorum, umurumda olmaz onlara giden para hepsi en iyi dosttur, insana değişmem klavye hayvan severide değilim, harcadığımın hesabını yapmam beslediğmi paylaşmam 800 ler 1500 ler komik paralar
6 tane kedim var hem çok güzel hem zor. Hiç biri kardeş olmadığı için birbirilerini sevmiyorlar pek ama yine bi şekilde geçiniyorlar. Çok seviyorum ama insanı bağlıyorlar uzun süreli bi yere giderken sırayla gidiyoruz. 2 si sokağa çıkıp geziyor sonra geliyor sonra bi daha gidiyor bir de onlara kapıcılık yapıyoruz 😂
Kedi almak isterdim bende muhabbet kuşum vardı çok pislik yapıyordu akrabama verdim çocuk olunca o da can aslında... bunu asla unutmamalıyız. Onlarinda duyguları var, benim çıkardığım en büyük ders bir canın ne kadar kıymetli oldugu ve evi pisletiyorlar tüy döküyorlar diye asla kapı dışarı edilmemeliler. onlarin yeri soğuk sokaklar değil şefkatli yuvalar. eger bir can alındıysa sonuna kadar bakılmalı. Ben kusumu verdiğime çok pismanim ama çok pislik uapiyordu zarar veriyordu etrafa bir yandan.
Çok güzel bir şey :) benim birader de Hatay da enkaz altından canlı bir kedi çıkarmış. Tedavileri vs şimdi durumu iyi :) en büyük sevgi ve ilgiyi bende gördüğü için her gece koynumda uyur. Gece tek başına salonda oynarken bile uykusu gelince evin bir ucunda ki odama gelip benim koynumda uyumaya başladı :) tek sıkıntısı göğsümde patileriyle yer yapıyor sonra ağzımı yüzümü yalıyor, son olarak da burnumu ısırıp öyle uyuyor yaramaz 😅
Benim son 10 yılım evcil hayvanlara gömülmüş şekilde geçti. Bir ara 22 kediyle birlikte yaşıyordum evde, geçici bir durumdu tabii. Şu anda evde 4 kedi, 2 yaşında bir de oğlum var (o da sayılıyor mu, emin olamadım). Bunlar muhtemelen kalıcı (oğlan için emin değilim). Neyse. Daha önce nasıl evde bir kedi olmadan yaşadım, onu anlamıyorum ben asıl.
Benim bebegim de böyle 😃 2 yaşındayken aldım yanıma 4.5 yaşında şimdi çok seviyorum. Aramızda ki bağı anlatamam modumun düşük olsuğunu anlatmadan anlayan tek canlı
Bunu anlatamam yaşmanız lazım Defne diye bir muhabbet kuşum var doğduğunda almıştım elimde uçmayı öğrendi ve 5 yıldır benimle hasta olunca en iyi veterinere götürüyorum kanadına dahi zarar gelmesin diye o benim kızım vücudumda dövmesi bile var o benim her şeyim

Benimkiler de burada
Hep yanında olan melek gibi tipini yediklerim. Kediler hele istediğin kadar yiyebileceğin yastık gibi ‽
Oldukça güzel bir his diyebilirim. İran kedisi bir kızım var şu an 3 yaşına girecek gerçekten çok mutluyuz beraber yaşıyoruz sadece...
:D egzotik hayvan besleyen bir arkadaşım vardı, iguana besliyordu ve bana kedi besledigim için garip birisi olduğumu söylemişti. Rusya'dan bir arkadaşım kedi sahiplendi ve bana getirmişti. 4 yaşında ve hala besliyorum
Müthiş bişey. Ailenin bir ferdi maskotu, güldüren yüzü.
Şimdide babamın yadigarı.

bizde 2 aydır bu fare kılıklıyla beraberiz evin maskotu resmen
Gece gelip suratıma atlıyor uyurken uykumdan kaldırıyor sinirleniyorum odadan çıkarıyorum geri kapıyı açıp giriyor yüzüme pati atiyor durduk yerde yemek yerken tabağıma pati atiyo bazen duş aldıktan sonra inadına yapar gibi gelip kafamı yalıyor televizyonun önüne oturuyor kod yazarken bilgisayar klavyesine oturuyor koltuğuma oturuyor kalemlerimi kemiriyor dolabimi çiziyor ısırıyor değişik bı varlik ama seviyorum
Çok güzel bir his, bende çok seviyorum onu
Çok güzel bir kedin var gerçekten.
Evcil hayvan demek bir dost demek bence her an yanında olan konuşamasa bile insana varlığı ve sevgisi ile güç veren bir şey
Evcil hayvanın olması o kadar harika bir his ki benim köpeğim vardı 16 yaşında öldü 04.08.2021 yılında öldü 16 yıl birlikte yaşadık o haytımdayken her şey çok güzeldi morelim bozuk olur yanımda olurdu mutlu olurum yanımda olurdu o beni ailem dışında karşılıksız seven tek varlıktı o gitti artık ben eskisi Kadar mutlu ve huzurlu değilim
bir kedin varsa buna evcil hayvanım var diyemezsin kedinin bir kölesi olur asla senin hayvanın olmaz :D
Güzel bir his, sorumluluk istiyor. O sorumluluga giremeyecek kişilerin evcil hayvan almamalarini temenni ediyorum.
Şimdi bende kedi var bazen çok güzel ama bazen de çok can sıkıcı oluyor. Artıları ve eksileri çok.
Ona sor tipi kaymış uykusuzluktan
Bence hiç iyi değil 🥺 Evdeki herkesi avcuna almış onun dediği oluyor ona göre yaşıyoruz 🙄Biz onu değil o bizi evcilleştirdi haspam yaa 😂😂
Bina da bizde de var. Bir' di. Beş oldular. Dört tane afacan var. Kediler sevimli hayvanlar. İnsanlara çok güzel enerji veriyorlar.
küçüklüğümden beri hayvanlarla iç içeyim onlara yakın olmak doğaya ve gerçek hayata yakın olmak demek onlarsız hayat düşünemiyorum
Guzel birsey ama ben evde kedi kopek besleyemem, ama akvaryumlarim vardi 6 tane ve sayisini bilmedigim kadar baliklarim ozaman cok huzurluydum
Bazen aşırı derecede sinirimi bozuyorlar ama seviyorum hepsini❤️
Güzel his insanın yalnızlık duygusunu gideriyor
15 yasında bir terrierim var. Evin neşesi ve tadı tuzu, iki ki var... 🥰
Evde istemem ama yazlığa düşünüyorum müstakil ve bahçesi olcak bir köpek alacağım muhtemelen
çoğu insan için heves
neden mi
sokaklar atılmış kedi köpeklerden geçilmiyor
Müthiş bir duygu bence :)) benziyor benimkine
Muhabbet kuşlarım vardı ötüşleri falam baya huzur veriyordu bana
İyi bi his ya hayvan beslemek güzel hissettiriyor mutlu ediyor
onları tanıdıkça insanlardan nefret etmeye başladım
Çok güzel evde olmayan bir varlık hissediyorum düşünsene 💡
Yaramazsa sinir krizi geçirmekle aşık olmak arasında gidip geliyor insan😄
Kedilere bayılıyorum ama alerjim olduğu için evde besleyemiyorum
Bizim de birkaç ay öncesine kadar muhabbet kuşlarımız vardı, ama hiçbir şey hissetmiyordum.
Sadece salonu ben süpüreceğim zaman kuşlar çok tüy döküp ortalığı kirlettikleri için onlara karşı büyük bir sinir hissediyordum. 😂
Benim yok ama çok isterdim. Çok güzel bir his bence
Bir zamanlar güzeldi. Evde bebek varmış gibi bir his veriyordu.
Kaybı üzücü. O yüzden istemiyorum.
Ben de bir sürü kedi besliyorum ama dışarıda. İçeride beslemeyem
Yani temizlikleri canımı sıkıyor bazen sokağa mı bıraksam diye düşünmüyor değilim ahsjc
Benimde minnoş bir scottihs fold um var. İnanılmaz keyifli sürekli peşimdr dolanıp duran dibimden ayrılmayan pofuduk bir şey
Sevecen tatli guzel bazen sinir bozucu bir his cunku kediniz veya kopeginiz bazen istemsizce evin an bipebiliyir
Buda benim kuşum henüz alışamadı bana 😀
Evcil hayvanın yok ancak başlığı görünce yazmadan geçemedim. Evcil hayvan beslemeye ayıracak bir vaktim varsa onun yerine çocuğumu yapar ona bakarim. Çok saçma geliyor bana🤷🏻♂️
Çok güzel bir his yanlız hissetmiyorsunuz ayrı bir sorumluluk var sizi mutlu eden bir varlık
cok guzel bir his duygu hem bir kedim hemde muhabbet kusum var eve gelince onlari gorunce iyi geliyostresimi aliyo
Köpek istiyorum ama alamıyorum henüz çünkü bakacak birisi gerek bana 6 ayda bir oda yok:( mini malteser istiyorum inş ilerde
Ohoo hep dövüşüyoruz csfsf
Yaa çok tatlı yiycem 😍😍😍
Çok çok güzel bir histi..
pamuguma bak bee..
benım 2 tane kusum var
Muhabbet kuşum var yoldaşım. Harika bir duygu.
Tarif edilemez evladin gibi ayni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?