Vaktiniz var ise sizinle bir şey paylaşabilir miyim?

Abilerim ablalarım ve yaşıtlarım izninizle ufacık bir şey anlatmak istiyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama Yine de anlatayım istedim. (5 katlı bina da 3. kattayiz) Benim kedim vardı dışarıya çok meraklıydı camdan atladı çok ama çok aradık fakat bulamadık. Ben 1 hafta boyunca yemekten ve sudan kendimi kestim dakika başı durmaksızın ağlıyordum. Sürekli dışarıda yaşayamaz diyip kendimi yıprattım. Rüyalarımda bile onu görememek çok üzücüydü. Artık o kadar yoruldum ki bir gece uyumadan önce elimi açıp dua edicektim Allah ile konuştum dedim ki:; Allah'ım kedimi bulamıyorum en azından öldü mü kaldı mı bana haber verir misin? eğer bildirirsen bana, ağlamayı kesicem ve daha iyi olacağıma söz verdim ve amin dedim. O gece de rüyamda aynı camdan atladığı yere baktım ve kedim yerde ölü olarak yatıyordu camı kapattım direkt rüyam bitti. Ondan sonra aramayı ve umudu kestim Allah'a, bana haber verdiği için teşekkür ettim. Ve tekrar elimi açtım Allah ile konuştum:; eğer evimize tekrar bir canlı gelicek olursa lütfen aynı travmayı yaşamak istemiyorum diğer kedim gibi dışarıya meraklı olmasın camdan bile bakmaya korksun dedim. 1 yıl sonra evimize başka bembeyaz bir kedi geldi şu an 4 yaşında ve 4 yıldır asla cama çıkmadı ve dışarıdan çok korkuyor. Yanımdan dahi ayrılmayan evin içinde tek bana sığınan yakın bulduğu kişiyim. O benim bir hediyem.. teşekkür ediyorum Allah'a her zaman. Okuduysanız sonuna kadar teşekkür ederim size...💙
Vaktiniz var ise sizinle bir şey paylaşabilir miyim?