Ciddiyim de neyseki saldırgan değil köpekler sokak köpeği geri bas lan oğlum paşam diyorum benim üstüme geliyor kendimi feda ediyorum ya bı gün issiracak ama bakalım ne zaman 😂😂
Aman aman dikkat ya kendini feda etmen çok güzel birsey ya cidden kediyi koruman beni çok etkiledi o kadar hayvan düşmanı insan varki bunu duymak bile beni mutlu etti tebrik ederim
Ama yinede dikkat et elini kolunu ısırır vs sinirden belli olmaz
Ya ben hayvanlara hiç dayanamam hele kışın her köşeye mama bırakırım çantamda göz damlası burun damlası mama eksik olmaz eve alırım kışın yavru hasta olanı iyilesince yazında bahçeye bırakırım yok köpekler alıştığı için bişey yapmıyor artık elimi uzatınca patisini veriyor başını egiyor sevmem için
Benimde 5 tane yavru kedi vardı annesi de vardı hasta diye eve aldım gözleri kan olmuştu sonra düzeldi sahiplendirdim 🥰 çok tatliydi annesi yavruları alıp sevdiğim halde hiç bana saldirmadi ben hariç herkesi çizdi
Bende seviyorum çalıştığım yerde rahat 300 tane kedi var düşün mama geliyor büyük torba ile 2 hafta sürmüyor 😃😃😃
Amin Allah razı olsun Allah'ım hepimize imkan versin de hiç aç hayvanlar kalmasın 🥰
Mamayi bir tanıdığım abla alıyor bende kedilere dağıtıyorum gelenleri besliyorum yavrulara küçük yuvalar yaptık onların içinde yatıyor karton ev ahşap evler yaptık sağ olsun ablamiz maddi destek yapıyor yoksa tek başına yapılmaz ki onca şey
Allah razı olsun o abladan da sizdende öyle imkan olmayınca yetemiyorsun mamanın kilosu olmuş 40tl kışın ben evde kendim yapıyorum mamayı makarna patates bide ne alabilirsem salam ciğer tavuk birini ekleyip koca bı tencere pişirip ulaşabilecekleri yerlere bırakıyorum
Amin amin Allah senden de razı olsun yanlış anlamazsan kediler için sokağa çıkıp karton veya ahşap ev yapıyor musun veya böyle etkinlik yapan birilerini tanıyor musun bende katılıp yardım etmek isterim
Evet ya mamalar aşırı pahalı şu an cidden 🙁 o yüzden heryere yetişemiyorum ama inşallah daha iyi imkan olur daha iyisini yaparız
Geçmiş olsun hayırdır ya 25 gündür hastanede misin sen neyi var kızının Allah'ım küçük bedenine büyük şifalar versin üzüldüm cidden sen nasılsın moralin nasıl 🙁 bu ara hasta insan duymaya dayanamıyorum benimde babam 3 aydır dedemin yanında geçen geldi geri gitti çok zor durum seni çok iyi anlıyorum özür dilerim üzdüm ise seni de
Üzülme yok ya yürüme problemi var fizik tedavi görüyoruz daha Şubat 'ın sonuna kadar da burdayiz yorgunluk uykusuzluk olunca bide ağrılari çok fazla moralimi bozuyorum ama bizden daha kötüler var çok şükür halimize
Amin inşallah yaşımdan mi yasadiklarimdan mi bilmiyorum aşk acısı işte iş kaybı iflas miras davası vs bana çok boş geliyor üzülmeye değer bulmuyorum ben bunları sağlık olsun yeterki herşeyin bı çaresi var ama sağlık gittimi geri gelmiyor maalesef daha bugün 20 yaşında pırıl pırıl delikanlı intihar etmiş ailesi perişan sebep kız bunu istememiş dün aile arasında mal mülk davasından silahli yaralama 3 kişi öldümu kaldımi bilmiyorum ama aileler perişan dün nasıl hayat yaşıyorlardı bugün bı hiç uğruna toprağın altında
Olgunluk var çok acı çektim sadece sağlık yönünden değil yani bir gün yüzüm gülmedi pes etmedim hep güçlü dimdik durdum çocuklarım için bazen derler nasıl bunca şeye rağmen hala bukadar neselisin diye yaşamayı seviyorum kendimi çocuklarımı çok seviyorum diyorum
Helal olsun sana önce kendin için yaşamak zorundasın sonra çocukların için ayrıca kimsenin seni uzmesine izin verme ne olursa olsun üzmesin kimse seni olur mu bak söz ver bana üzülmek yok gereksiz insanlar ve muhabbetler için
Hep böyle ol cidden hakkını ver herkesin kim neyi hakediyor ise
Ben sana bir şey diyeceğim abla çok saçma olacak ama bende artık çok sıkıldım bu hayattan bir sevdiğim olsun evleneyim istiyorum ama hiç kız çevrem yok nasıl yapmam lazım ne yapmam lazım?
Nasip kısmet işi onlar bak 37 yaşındayım aşkı ben bile yeni buldum şimdi gerçekten evlenecek kız olsun erkek olsun bulması çok zor hep takılma eğlence peşinde geneli
Öyle abla zaten o yüzden sordum ya yanlış anlama ama ben erkeğim ciddi ilişki istiyorum karşıma çıkan kızlar tam tersi takılalım geçelim istiyor bende onu istemiyorum
Ciddi olunca da kız bulunmuyor olmazsan da pislik deniyor 😃
Kızlar da erkekler de artık evlilik istemiyor korkular vs derken takılmak dsha kolayına geliyor insanların
Amin kardeşim inşallah yani böyle iyileşme sürecimiz çok uzun bizim 7 yaşından beri hastanelerde acıları çekiyor yavrum daha teşhis bile konulamadi Rabbimden ümit kesilmez birgün bizede şifa nasip edecek inşallah
İnşallah ablam inşallah ya iyileşince Allah'ın izni ile ailene de doya doya sarıl Allah'ım şifa versin derman versin inşallah bazen insan unutuyor hayatta en önemli şeyin sağlık olduğunu yine hatırlamış oldun sayende
Aman kardeşim sakın unutma öyle bı kere sevdim aşık oldum filan bunları kafamdan sen silmezsen karşına çıkan hiç bı kız silemez önce sen sileceksinki karşına cikanda tedavi edicek bı nevi seni şey gibi düşün çıban çok acır elletemezsin her insan kolay kolay o çıbana dokunulmasina izin vermez ah aslında bı izin verse önce çıban patliycak sonrada yavaş yavaş irini akıp gidecek izi kalıcak belki ama acısı bitecek önce sen kafanı topla bi düşün sakince kimi neyi neden düşünüyorum ya da düşünerek bana ne kazandırıyor ne kaybettiriyor diye sor kendine emin ol sende kendine kizacaksin
Zaten ben onu unuttum ilk aşkımı ama sadece aşk olduğuna inanmıyorum hani aşka inancım yok şu an tabiki bu karşıma çıkacak insana bağlı eğer karşıma çıkacak insan beni benden alıp götürecek beni değiştirecek yarami kanatip tekrardan iyilestirecekse ben buna hâlen açığım ama çıkar mı öyle biri emin değilim ablacım
Zor ya sevgi aşk şimdi bakıyorum yasitlarima da geneli hep takılmak eğlenmek amaçlı bende buna gelemiyorum
Güvenlik dışarı atıyor onlar içeri geri giriyor bide hastaların arkasından giriyor güvenliğe yakalanmamak için bende çok seviyorum evde var 2 tane çok özledim
Çok teşekkür ederim kardeşim Rabbim herkesin gönlündeki kalbindeki duayı kabul etsin inşallah herkese mutlugunu nasip etsin kendine iyi bak tekrardan teşekkür ederim 😊🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çok şirinler belki uykuları yoktur
Onlar keyfi geldiği zaman uyur
Oy oy çokta sinirli bakmış bu minnoş 😸
Sitenin avcı kedisi kertenkele yer
Yerim onun ağzını burnunu ya 😃 ne kadar tatlı
Acıkmış olabilir veya oyun ilgi bekliyor olabilir
Açlık yok doyurdum ilgi bekliyor ya da sabah muayene olucak erkenden sıraya girmiş olabilir 😀
Benim yerime opsene onu ya 🥰🥰🥰
Yerim onu çok tatlı hastaneye gelmiş sıra bekliyor demek neresi ağrıyor 😃
Ya döşü ya böğrü ağrıyor olabilir herhalde 😂😂
Aşık mı olmuş aşk acısı mi çekiyor ki doşü ağrıyor 😃
Yok korkudan köpek kovaladı zor kurtardık paçayı ondandır
Ciddi misin ya
Yazık ya minnoş kediye çok korkmuş demek 🙁
Ciddiyim de neyseki saldırgan değil köpekler sokak köpeği geri bas lan oğlum paşam diyorum benim üstüme geliyor kendimi feda ediyorum ya bı gün issiracak ama bakalım ne zaman 😂😂
Aman aman dikkat ya kendini feda etmen çok güzel birsey ya cidden kediyi koruman beni çok etkiledi o kadar hayvan düşmanı insan varki bunu duymak bile beni mutlu etti tebrik ederim
Ama yinede dikkat et elini kolunu ısırır vs sinirden belli olmaz
Ya ben hayvanlara hiç dayanamam hele kışın her köşeye mama bırakırım çantamda göz damlası burun damlası mama eksik olmaz eve alırım kışın yavru hasta olanı iyilesince yazında bahçeye bırakırım yok köpekler alıştığı için bişey yapmıyor artık elimi uzatınca patisini veriyor başını egiyor sevmem için
Benimde 5 tane yavru kedi vardı annesi de vardı hasta diye eve aldım gözleri kan olmuştu sonra düzeldi sahiplendirdim 🥰 çok tatliydi annesi yavruları alıp sevdiğim halde hiç bana saldirmadi ben hariç herkesi çizdi
Bende seviyorum çalıştığım yerde rahat 300 tane kedi var düşün mama geliyor büyük torba ile 2 hafta sürmüyor 😃😃😃
Evinde kedi köpek var mı?
Ooo maşallah Allah razı olsun Rabbim imkanlarinizi artırsın inşallah 🤲
Kedim var evde 2 tane 25 gündür görmüyorum telefonda görüntülü konuşuyorum deli oluyorlar sesimi duyunca
Amin Allah razı olsun Allah'ım hepimize imkan versin de hiç aç hayvanlar kalmasın 🥰
Mamayi bir tanıdığım abla alıyor bende kedilere dağıtıyorum gelenleri besliyorum yavrulara küçük yuvalar yaptık onların içinde yatıyor karton ev ahşap evler yaptık sağ olsun ablamiz maddi destek yapıyor yoksa tek başına yapılmaz ki onca şey
Aaa neden gormuyorsun hastanede çalıştığın için eve mi gitmiyorsun sebep ne? Özel degilse
Çok ozlemistir şimdi seni onlar
Allah razı olsun o abladan da sizdende öyle imkan olmayınca yetemiyorsun mamanın kilosu olmuş 40tl kışın ben evde kendim yapıyorum mamayı makarna patates bide ne alabilirsem salam ciğer tavuk birini ekleyip koca bı tencere pişirip ulaşabilecekleri yerlere bırakıyorum
Yok hastanede çalışmıyorum kızım hasta hastanede yatıyoruz evdekilere oğlum bakıyor ben kızımı bırakıp eve gidemiyorum
Amin amin Allah senden de razı olsun yanlış anlamazsan kediler için sokağa çıkıp karton veya ahşap ev yapıyor musun veya böyle etkinlik yapan birilerini tanıyor musun bende katılıp yardım etmek isterim
Evet ya mamalar aşırı pahalı şu an cidden 🙁 o yüzden heryere yetişemiyorum ama inşallah daha iyi imkan olur daha iyisini yaparız
Geçmiş olsun hayırdır ya 25 gündür hastanede misin sen neyi var kızının Allah'ım küçük bedenine büyük şifalar versin üzüldüm cidden sen nasılsın moralin nasıl 🙁 bu ara hasta insan duymaya dayanamıyorum benimde babam 3 aydır dedemin yanında geçen geldi geri gitti çok zor durum seni çok iyi anlıyorum özür dilerim üzdüm ise seni de
Önceden yapıyordum ama artık çok bişey yapamıyorum kızımdan dolayı fırsatım olmuyor hastane ev arası onun haricinde pek dışarı çıkamıyorum
Yeni gördüm üzüldüm ve özür dilerim ben seni orada çalışıyorsun zannetim 😌
Eşin ne yapıyor o nerede?
Üzülme yok ya yürüme problemi var fizik tedavi görüyoruz daha Şubat 'ın sonuna kadar da burdayiz yorgunluk uykusuzluk olunca bide ağrılari çok fazla moralimi bozuyorum ama bizden daha kötüler var çok şükür halimize
Allah'ım şifa versin nasıl uzulmeyim minik yavrucak ya hastane köşesinde Allah kimseyi sağlığı ile sinamasin
Çok geçmiş olsun daha çok varmış ya cidden geçmiş olsun inşallah enişte nasıl ne yapıyor gelmiyor mu hiç hep sen mi bekliyorsun
Allah'ım bütün hastalara şifa verin her kim ne derdi varsa derman versin
Nişanlıyım nişanlım geliyor sürekli gece gündüz Allah razı olsun bizi yanlız bırakmıyor burada
Nişanlı derken 2 çocuğum var evlenip boşandın mi? Babası hiç mi gelmiyor 😌
Allah razı olsun seni yalnız bırakmıyor ise ne güzel nişanlın geliyor bak buna sevindim
İnşallah iyi olur kaç yaşında çocukların
Evet boşandım babasi gelmez ilgilenmez sadece arar evliykende bakmazdi zaten sorumsuz biri kızım 13 oğlum 18 yaşında
Maşallah buyumusler artık ya sevindim seni düşünen bir nişanlın olmasına
Ama eşin adına üzüldüm umarım çok mutlu sağlıklı olursunuz benden büyüksün o zaman özür dilerim abla felan demedim bilmiyordum yaşını vs
Aminnnnnn inşallah gerçekten çok zor hayatlar var burada Rabbim bütün hastaların yardımcısı olsun 🤲
Amin amin Allah'ım herkesin yardımcısı olsun inşallah ablacım ❤️🌹🙏
Hiç önemli değil 37 yaşındayım büyüdüler çok şükür hayırlısıyla bı hastaneden çıkalım Nisan 'da evleniyoruz Rabbim nasip ederse inşallah
İnşallah abla herşeyin hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin dağına gire kâr verir Rabbim
Amin inşallah yaşımdan mi yasadiklarimdan mi bilmiyorum aşk acısı işte iş kaybı iflas miras davası vs bana çok boş geliyor üzülmeye değer bulmuyorum ben bunları sağlık olsun yeterki herşeyin bı çaresi var ama sağlık gittimi geri gelmiyor maalesef daha bugün 20 yaşında pırıl pırıl delikanlı intihar etmiş ailesi perişan sebep kız bunu istememiş dün aile arasında mal mülk davasından silahli yaralama 3 kişi öldümu kaldımi bilmiyorum ama aileler perişan dün nasıl hayat yaşıyorlardı bugün bı hiç uğruna toprağın altında
Hiç deme gitsin ya cidden çok üzücü bir kız için miras için kendine kıymak vs
Tamam bende kız için üzülürüm ama Allah korusun kimse için kendime zarar vermem kimseye de zarar vermem
Olgunluktan dolayı öyle geliyor olgun kadınsın aklı başındasin
Olgunluk var çok acı çektim sadece sağlık yönünden değil yani bir gün yüzüm gülmedi pes etmedim hep güçlü dimdik durdum çocuklarım için bazen derler nasıl bunca şeye rağmen hala bukadar neselisin diye yaşamayı seviyorum kendimi çocuklarımı çok seviyorum diyorum
Helal olsun sana önce kendin için yaşamak zorundasın sonra çocukların için ayrıca kimsenin seni uzmesine izin verme ne olursa olsun üzmesin kimse seni olur mu bak söz ver bana üzülmek yok gereksiz insanlar ve muhabbetler için
Acı işte insani olgun yapıyor
Yok ya kimseyi takmam ben gerekeni yaparım biraz deliyimdir kolay kolay kimse boş konuşamaz bana ağızlarının payını veriyorum sen merak etme
Hep böyle ol cidden hakkını ver herkesin kim neyi hakediyor ise
Ben sana bir şey diyeceğim abla çok saçma olacak ama bende artık çok sıkıldım bu hayattan bir sevdiğim olsun evleneyim istiyorum ama hiç kız çevrem yok nasıl yapmam lazım ne yapmam lazım?
Nasip kısmet işi onlar bak 37 yaşındayım aşkı ben bile yeni buldum şimdi gerçekten evlenecek kız olsun erkek olsun bulması çok zor hep takılma eğlence peşinde geneli
Öyle abla zaten o yüzden sordum ya yanlış anlama ama ben erkeğim ciddi ilişki istiyorum karşıma çıkan kızlar tam tersi takılalım geçelim istiyor bende onu istemiyorum
Ciddi olunca da kız bulunmuyor olmazsan da pislik deniyor 😃
Kızlar da erkekler de artık evlilik istemiyor korkular vs derken takılmak dsha kolayına geliyor insanların
Ben 1 kez aşık oldum daha olmam ya biliyorum
Öyle işte ablacım hayırlı sabahlar olsun uyumadın mi halen neden uyumadın gece ya hani ben iş yerindeyim ondan
Yok uyumadım kızımın ağrıları çok ilaç serum hemşire vs bekliyorum öyle sahaha kadar mecbur
Anladım ablacım Allah yardımcın olsun cidden ya
İnşallah iyi olur sağlığına kavuşur da kızın evine gidersin oğlun kızın sen kedilerinle güzel vakitler olur
Amin kardeşim inşallah yani böyle iyileşme sürecimiz çok uzun bizim 7 yaşından beri hastanelerde acıları çekiyor yavrum daha teşhis bile konulamadi Rabbimden ümit kesilmez birgün bizede şifa nasip edecek inşallah
İnşallah ablam inşallah ya iyileşince Allah'ın izni ile ailene de doya doya sarıl Allah'ım şifa versin derman versin inşallah bazen insan unutuyor hayatta en önemli şeyin sağlık olduğunu yine hatırlamış oldun sayende
Aman kardeşim sakın unutma öyle bı kere sevdim aşık oldum filan bunları kafamdan sen silmezsen karşına çıkan hiç bı kız silemez önce sen sileceksinki karşına cikanda tedavi edicek bı nevi seni şey gibi düşün çıban çok acır elletemezsin her insan kolay kolay o çıbana dokunulmasina izin vermez ah aslında bı izin verse önce çıban patliycak sonrada yavaş yavaş irini akıp gidecek izi kalıcak belki ama acısı bitecek önce sen kafanı topla bi düşün sakince kimi neyi neden düşünüyorum ya da düşünerek bana ne kazandırıyor ne kaybettiriyor diye sor kendine emin ol sende kendine kizacaksin
Zaten ben onu unuttum ilk aşkımı ama sadece aşk olduğuna inanmıyorum hani aşka inancım yok şu an tabiki bu karşıma çıkacak insana bağlı eğer karşıma çıkacak insan beni benden alıp götürecek beni değiştirecek yarami kanatip tekrardan iyilestirecekse ben buna hâlen açığım ama çıkar mı öyle biri emin değilim ablacım
Zor ya sevgi aşk şimdi bakıyorum yasitlarima da geneli hep takılmak eğlenmek amaçlı bende buna gelemiyorum
Böyle işte abla
Burası nasıl balkon lan?
Evin 4425345 m2 galiba...
Balkon değil banko yazdım hastane burası
Olsun yine de büyük. Hemşire misin
Yok hastam var büyük değil normal gece olduğu için sabah iğne atsan yere düşmüyor burada
Hemşiresin yani
Hayır kızım hasta hastanede yatıyoruz
Haa off geçmiş olsun. Özür dilerim ben anlayamamışım başta.
Teşekkür ederim önemli değil
Ya kedileri severim çok tatlı.
Güvenlik dışarı atıyor onlar içeri geri giriyor bide hastaların arkasından giriyor güvenliğe yakalanmamak için bende çok seviyorum evde var 2 tane çok özledim
Çok tatlı keşki onlara ev yapabilsek üşüyorlardır.
Köpek çok fazla kutu koydum bi kaç kere parçaladılar kutuları
Keşki belediye de bu hayvanları düşünse.
Kaç kere aradım da hastane çevresi ormanlık alan gibi hayvanlarda serbestce dolaşıyor tabikide köpekten korkan biri için zor haataneye adım atamaz
Çok yazık hayvanlara üzülüyorum bu soğukta :(
uykusu yoktur ablası oda bizim gibi gececi😂
Abla Allah acil şifalar versin. Ben de arkadaşın yanında hastanede yatıyorum. Seni çok iyi anlıyorum. Geçmiş olsun kendine çok iyi bak sevgiler
Aminnnnnn inşallah arkadaşınıza da acil şifalar diliyorum çok teşekkür ederim 😊
Sen değerli birisin, hep iyi ol. Görüşlerini okuyorum ara ara beğendiğim özel insanlardansın yüzünüz hep gülsün. Teşekkür ederiz 🙏
Çok teşekkür ederim kardeşim Rabbim herkesin gönlündeki kalbindeki duayı kabul etsin inşallah herkese mutlugunu nasip etsin kendine iyi bak tekrardan teşekkür ederim 😊🥰
Amin amin normalde abla kelimesini de çok kullanmam ama sana çıktı. Kendine iyi bak sevgiler her şey gönlünce olsun 🙏😌
Sende kendine iyi bak kardeşim hayatın boyunca mutluluklar dilerim 😊
Burasi hastane disari soğuk iceri daha iyi ondan bekliyo usumemek icin
Evet çok üşüyor kuzucuklar bide güvenlik dışarı cikarmasa isuncaklar
Siz ne yapıyorsunuz orada bu saatte? Yanlış anlamayın merek ettim hemşire falan mısınız?
Hastam var hastanede yatıyoruz
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Teşekkür ederim amin inşallah
İyi geceler abla, aç olabilir zannımca
İyi geceler yok ablam ya mama verdim çok soğuk üşüyor içeri giriyorlar güvenlikten kaçıyorlar
Anladım abla çok sevimli masum bakmış hayvancağız fotoğrafta🙂
Çok tatlı gerçekten çok seviyorum kedileri
Uzaylı bunlar
Kedii çok tatlıı
Hemde ne tatlı yaramaz bıcır bıcır bı minnoş
Ne iş yapıyorsun sen?
Hastam var hastanede yatıyoruz
Aa çok geçmiş olsun, durumu nasıl peki?
Teşekkürler kızım hasta yürüme problemi var uzun süredir yatıyoruz tedavi görüyor şuanda
Teşekkür ederim evet kapalı kusura bakmayın özelden konuşmuyorum
Dediğim gibi özel konusmuyorum kusura bakmayın
Konudan dolayı demiştim benzeri bir durum için ama neyse. İyi geceler.
İyi geceler
Yala diye puahahahah
Ya ben onu yerimde hastane işte hastaları düşünmem gerekiyor enfeksiyon filan yani çoksa minciklarim