Kedim aşı sonrası ciddi kilo kaybetti, sebebi nedir?

Gizli Üye

Kedim 2 yaşında dişi british cinsi... 4 ay oldu sahipleneli... Geldiğinde çok cılız çelimsizdi üstüne titredim gece gündüz malt sürüp tek tek mama yedirdim 3 hafta böyle uğraştım sonra kendi güzelce yemeye başladı ve kilo almıştı... Vücudu toparlanmıştı... Ta ki aşı zamanı gelene kadar... Yaklaşık 1-1 buçuk ay önce bi doz karma yapıldı... O günden beridir daha az yemeye haliyle kilo kaybetmeye başladı... Başta önemsemedim strese girmiştir düzelir diye ama 1 hafta sonrasında yine aynı devam edince veterinerle görüştüm normal olabileceğini söyledi... Bende çok pimpirikli davranıyorum hayvanlara karşı ama veteriner yatıştırdı normal olduğunu söyleyip... 3 gün önce de kuduz aşısı için gittik şimdi daha da tuhaf oldu... Yan etkilerinden bahsedildi sadece bi kez kustu onun dışında hiç bi yan etkisi olmadı gibi görünüyodu... Şimdi gece miyavlamaları başladı... Canı çok yanıyo gibi bağırıyo oynatıyorum biraz yatışıyo... Ama bu gece bi de benden kaçmaya başladı artık gerçekten kendi psikolojimi de iyi hissetmiyorum... Ben uyanana kadar kapımda nöbet tutan, dizimin dibinden ayrılmayan kedi bildiğiniz benden kaçıyor... Bu 1 aylık süreçte kuru mama yemiyo diye yaş mama verdim çok kez onu yiyo ama onun da faydası yok malumunuz... Niye böyle oldu anlamadım kedi ilk kez aşı olmadı eski sahiplerinden karnesiyle aldım ama ne kadar doğrudur bu kedinin karnesi olduğu!!! Kıyamıyorum çocuğa resmen artık bi deri bi kemik kaldı... Kırmızı et pişirip veriyorum yemiyo, tavuk yemiyo, yoğurt yemiyo yediremiyorum ona kilo aldıracak bişey... Kızana girdi 3-4 kez... Çiftleştirmediğim için tepki mi gösteriyo diye de düşündüm ama aşıdan sonra başladı bu durum...

Kedim aşı sonrası ciddi kilo kaybetti, sebebi nedir?
3 Cevap