Gazeteci Cüneyt Özdemir, kayıp kedisi Simba'yı ölmüş olarak buldu. Evcil hayvanınızın ölümü sizi ne kadar etkiler?

Selamlar herkese..

Cüneyt Özdemir sevdiğim ve sosyal medyadan takip ettiğim bir gazetecidir. Yaklaşık 10 gün önce kedisi Simba'nın kaybolduğunu belirtip bulunduğu bölgeyi söyleyerek herkesten yardım istemişti. Gün gectikte umutlar azaldı ve bugün ne yazık ki kedinin ölüsüne ulaşmışlar. Üstelik sokak köpekleri saldırmış ve o şekilde ölmüş.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, kayıp kedisi Simbayı ölmüş olarak buldu. Evcil hayvanınızın ölümü sizi ne kadar etkiler?

Özdemir bugün Simba,'nin arkasından bir paylaşım yapmış ve ben bundan çok etkilendim. Üstelik söylediği özellikler benim. kedime de bire bir uyuyor.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, kayıp kedisi Simbayı ölmüş olarak buldu. Evcil hayvanınızın ölümü sizi ne kadar etkiler?

Empati yaptım ve kedim Pitircigin öyle olduğunu düşündüm bir an. Baya gözyaşı döktüm.

Yani kedisi veya hayvan dostu olanlar bu duyguyu çok iyi bilir. Evlat gibi resmen 😔

Peki senin evcil hayvanın yaşamını yitirse bundan ne kadar etkilenirsin?

#funda

Çok etkilenirim. Kendime zor gelirim.
Üzülürüm ama çabuk atlatırım..
Hiç etkilenmem..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Gazeteci Cüneyt Özdemir, kayıp kedisi Simba'yı ölmüş olarak buldu. Evcil hayvanınızın ölümü sizi ne kadar etkiler?