Beslediğim erkek bir tavşan var 1 seneden fazla süredir bizimle. Bahçemiz var istediği gibi gezebildiği, eve de giriyor. Ama fark ettim ki tavşanım son zamanlarda aşırı duygusal. Galiba depresyonda ve yalnız hissediyor. Onunla ilgileniyorum seviyorum ama beni biraz yalayıp aynı moda tekrar geçiyor eskiden hiç böyle değildi. Eşi olmadığı için olabilir mi bilen biri yazsın lütfen, Bursa içi dişi tavşan sahipleri de yazabilirler.
Tavşanım galiba depresyonda, eşi olmadığı için olabilir mi?
En kolay depresyona giren hayvandır tavşanlar.. yanlızliktan girerler genelde. yavrum ya kıyamam 😟
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ah yavrum bebegim benim ne de tatlisin uzun huzurlu omrun olsun💓🧿 yalniz oldugu icin sıkılıyor bence. Lutfen daha fazla vakit gecirin oyunlar oynayin veya es alin
İkinci bir tavşan gerçekten sorumluluk ve ilgi ister. Zaten taşınmayı da düşünüyoruz. Bahçeli evden apartman hayatına geçersek 2 hayvan sıkıntı olabilir diye düşünüyorum
2-3 ay önce bir tane tavşan getirdik aslında. Ama biraz küçüktü. Yani cinsi öyleydi. Birbirlerini kokladılar ama dişi olan cins olarak küçük olduğu için ben çiftleştirmek istemedim. Ondan mı acaba 🙄
En İyi Cevaplar