KÜcücük hayvan Sıgmadı şu dünyaya terk derdi ot yapraktı be üzülüyorum bana sevgisini gösteren tek canlı canım benim bu canlıların hırsları yok kabrsleri yok beklentileri yok ömürleri de kısa alışmıştım sanırım artık kendi kendime konuşurum nasıl olsa beni anlayan yok
Keşke herkes senin gibi olsa 6 gün önce tanıştığım kız gözümde büyüttügüm insan iyi ki ölmüş huylanıyorum hayvanları sevmem dedi bende seni sevmiyorum hayvan sevgisi olmayan bir insanda ne merhamet olur ne vijdan
Pislik ya babam ölmüş gibi üzülüyorum o cöpe at yazıyor bide gülücük atıyor bu nasıl bir kalp yürek ben okadar sorun sıkıntı yaşadım deprosyonlar gecirdim itildim kakıldım hor görüldüm yüregim ha kuş kadar bunlar nasıl bir insan
Wp den engelledim Engelledim istagram dan yazmış beni bir hayvana degiştin sen ondan hayvansın yazmış ordan da engelledim halbuki onun kalbi kötü ondan engelledim ama almıyor kız
Bilmiyorum ki geldiginde can cekişiyordu bahçede serbest gezen bir hayvan gündüz gezer akşamda gelirdi bahcede çocuklarını bişey yaptı böcek felan mı ısırdı anlamadım
En İyi Cevaplar