Evcil Hayvanlar Bu kedinin cinsini bilen var mı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor merhaba arkadaşlar. fotoğraftaki kedinin cinsini bilen var mı acaba? Bu kedinin cinsini bilen var mı? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. British shorhair. şirin bir kedidir. 0 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yerim seni ben çok tatlısın 😊😊 bilmiyorum cinsini 1 0 Yorumla
MBC_12 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl British shorhair. Kedi konusunda uzman kardesim söyledi. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl cok teşekkürler Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl british shorthair 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ben de öyle dusunmustum ama yüzü, göz yapısı kulakları daha farklı durmuyor mu sizce de o türden Yorumla monicavespuccci +1 yıl hayir bende de var british ayni Yorumla Soran +1 yıl anladim cok tesekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
British shorhair. şirin bir kedidir.
Yerim seni ben çok tatlısın 😊😊 bilmiyorum cinsini
British shorhair. Kedi konusunda uzman kardesim söyledi.
cok teşekkürler
Bilemem ama çok tatlıymış
British shorthair
British e benziyor
british shorthair
ben de öyle dusunmustum ama yüzü, göz yapısı kulakları daha farklı durmuyor mu sizce de o türden
hayir bende de var british ayni
anladim cok tesekkürler
British
British shorthair
Sivas kangalı