Aradan kaç yıl geçti bilmiyorum ama şimdi yine balık besliyorum. Bu kez , daha bilinçli ve güzel şartlarda… Şimdi akvaryumumda 4 tane Japon balığım var ❤️
Sizi hiç unutamadım. Belki bazı şeyler geç oldu ama şimdi akıllandık… 🫶
2 tane japon balığım var

#Moldovyapapatya
Kedi al bir tane onları yesin sonra böyle yatsın
Çok tatlı mahşallah benim de vardı calico cinsinden tekir kedi şu an benimle yaşamıyor dayımlar bakıyor yemini ben alıyorum babam evde istemiyor 🥺
Bende 2 calico var evin huzuru bu kediler tekrar alabiliyosan yanına tekrar al o kediyi evin içinde böyle komik sevimli yumuşak pofuduk bişey gezince insan seviniyor 😂
Cevap
14Cevap
Cok yem verme ve arada yeşill ıspanak iyi gelır
bir tane daha alabilirsin bu arada şirin balıklar
Abla kavanozda, fanusta balık bakılmaz ablaaa :( 1 tane bile olmazken 2 tane koymuşsun, 3. cüyü istiyorsun abla :( Hayvanlara yazık :(
Haklısın, fanusta bakmak doğru değil zaten 😊 Şu an akvaryumdalar ve şartlarını düzeltmeye çalışıyorum. Önceden bilinçsizdim ama şimdi daha dikkat ediyorum, merak etme 🐠 Bu konuda vicdan azabı çekiyorum.
ince siyah bir balık vardı adı aklıma gelmedi Lepistes miydi neydi o oluyor sanırım :)
Beta balıkları benim pek dikkatimi çekmiyor açıkçası 😅 Bana biraz fazla farklı ve hatta korkutucu geliyorlar. Bir de saldırgan yapıları olduğu için çok sevemiyorum 🐠 Ama zahmetsiz balık tek yaşıyor , çok bakım gerekmiyor.
Eziyet etmeyin bu Japonlara
Ne yapalım
balık fanusta yaşamaz kardeşim en azından hevesiniz varsa ufak bir akvaryum alın içine bi ısıtıcı bi hava motoru alın balıklar nefes alsın.. sonra size blık önerisi verebilirim ama bu şartlarda olmas
Orkinos veya lüfer balığı
Orkinos balığını ilk defa duydum bunun için çok büyük akvaryum gerekmez mi?
Abi ben şaka sevmem ciddi bir soruda şaka yapılmaz
Japon sazanı al.
Lepistes alabilirsin
Bir japon balığı daha
Kore baligi
İlk defa duydum
Pirana🙏😀
Ne demek istediğini anlayamadım
lepsistes
Anlaşırlar mı?
tabii ki
Teşekkürler