Kedimi baskasina verdik😥?

Kendimi dunyanin en cani insani hissediyorum ve esime gozukmeden surekli agliyorum,10 senelik kedimi istemeye istemeye benim rizam olmadan esim verdi, Sebebi surekli kusmasi ve surekli kakasini yapip halilara yerlere surtmesi, iran persian kedisiydi beyaz mavi gozluydu ve insan gbide hisleri olan bir kediydi evi surekli batiyor bende soylene soylene temizligini yapiyordum fakat son raddem evin pire basmasi oldu zaten kedimin yavrusuda bizimle oda 2 yasinda oda babasinin aksine tertemiz bir kedi, fakat 2 side pirelenince evi feci halde pire basti 4 yasinda cocugum var yatagimiza sicradi pireler cocugum, ben, esim pire isirigi icinde kaldik evi ilacladim kedileri ilacladim yok kurtulamadim, bide ustune kedimin surekli kusup evi batirmasi dayanilmaz hale geldi, esim sabah uyandiginda kusmuga basinca cildiriyordu en sonunda ben bu kediyi vericem seninde onun arkasindan agladigini gormuycem dedi ve dedigini yapti, verdigi insanlarda kedimin pisligini gorunce onlarda abi geri al biz bakamiyoruz dediler esim cocugu engelledi, Şu an cildirmak uzereyim ya sokaga birakirlarsa diye surekli agliyorum esime birsey diyemiyorum cok buyuk kavga cikar diye ne yapicam bilemiyorum, kendimden nefret ediyorum onu vermesine nasil sesimi cikarmadim diye cok cagresizim kedimden haber alamiyorum cocuga ulassam gidip alsam eve bile sokamam kime birakirim bilmiyorum, eminimki piskolojiside bozulmustur, ya kotu insanlarsa ya sokaga atarlarsa allahim vicdanim beni rahat birakmaz cok kotuyum😪😪

Kedimi baskasina verdik😥?