Ben şöyle bir düşünüp durdum da benim bugüne kadar evde beslediğim 16 tane kedim olmuş. Hepsinin de hayatımda bıraktığı izler var. Aslanın yavrusu da Aslandır.. 🦁
Sanırım binlerce... evde beslememe annem izin vermezdi bebekliğimden beri kedilerle düşer kedilerle kalkardım şu an da öyle her yerde kedilerim var hâlâ annem izin vermiyo ama.. dışarı çıktığım da bir kediyi sevemezsem mama vermezsem kendimi kötü hissediyorum ay şu an dışarı çıkmam lazım canım çekiyoo 🥺🥺
Hiç evime alıp beslediğim olmadı çünkü imkansız. Ama başka yerlerde sevdiğim, beslediğim, yıkadığım kedilerim olmuştu. Saymadım ama hiç unutamadığım iki kedim vardı. İkisi de yeni doğmuş cennetten düşmüş gibi tertemiz ve güzeldi ¢
Sadece 1 tane oldu oda öldü bembeyazdı Ölümü de kötü oldu bahçeye kaçmıştı eve gelince ararken Başka bir hayvan tarafından mı bilmiyorum boğazı kesilmişti çok üzülmüştüm
12 yaşindan beri her sene bir kedi bakmiş olman lazim, ayni anda birden fazla baktiysan bile kedilerin ortalama omru 10-15 yil. Bu kedilerin çogu Şu an seninle olmaliydi. Bu nasil kedi bakmak
İki kere candan kandan baktığım kedim oldu. Birini araba ezdi evden kaçmıştı Diğeri şu an Allah'a şükür yaşıyor dişi, ismini de nefret etiğim bir insan koymuştu öyle de kaldı ismi:/
Bunun şakası bile hoş değil. Ben para verip de cins kedi almıyorum. Sokakta bulduğum yaralı ya da yalnız olan kedileri alıp besledim. Kimisi hastalandı öldü, kimisi kayboldu kimisini de sahiplendirdim. Özellikle yavruladıktan sonra birçok sahiplendirme yaptım. Lafınızı haddinizi bilip konuşun. Ne demek öldürdün mü
Hanımefendi öyle bir konuşuyorsunuz ki yani şunu en baştan bu şekilde yazsanız hiçbir sorun yok. Direkt öldürdün mü diye sorulunca bi hayırdır oluyor insan yani neyse kusura bakmayın