Annem köpeği dışarı atmak istiyor. Nasıl engel olurum?

Herkese merhaba arkadaslar
Benim yasim 18 ben kopekleri cok seviyorum 2 ay önce küçük bir köpeği yavru aldim, ve benle kaliyordu birlikte uyuyorduk ama annem hep bagriyordu oyle dusundjm gececek bagrimiyacak artik zaten bana bastan izin verdi getireyim onu yoksa getiremezdim, sonra kiz kardesim hastalandi efeksiyon diye birsey yakaladi, annem diyor kopekten bu ama doktor da soylemis kopekten degil diye ama annem hala diyor kopekten yakalamis diyorum ki yok asla
Ama annem kucuk kopegi 2 aylik kopegi içinde kimsenin olmadığı bir odaya koydu, ölmüş babaannemden ayrı bir evde bir oda. orada biraz pis ve cok esya var orada kaliyor simdi kucuk kopek orada zaten de soguk ve cok bok etmis kopek tabi nerde yapacakti ki kucuk o bilmiyo birkac gun orada yemek getiriyordum maalesef bok temizliyemedim cunku o derdi annem yani izin vermedi hemen cik efeksiyon olacak valla ben bagridim ona cok o bokleri temizledim bugun biraz ama iyice temizlememmis ki o bagriyor bana onu birine ver diye simdi ne yapacam o benim en iyi arkadasim onu sevdim ben kizim gibi, ne yapacam simdi onla onu birine veremem ona birsey olacak diye...:(
Annem köpeği dışarı atmak istiyor. Nasıl engel olurum?