Güncellemeler
+1 yıl
Ve kakası da beyaz sulu
Arkadaşlar papağanım hasta bir şey yeyip içmiyor öyle uyuyor çok halsiz veterinere götürdüm flagyl verdi dün ama bugün daha kötü sanki nolur yardım edin şırıngayla ağzına a21 sıkıyorum yutmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Papağinin İlgisiz kalmış olabilir veya yanliz kalmış olabilir bu tür papağinar sevgi ister dost ister arkadaş ister ilgi ister bu yüz den yanliz bakılmamali dir
Yanında kuş var zaten yatakta bile benimle uyuyan bir kuş kafes görmeyen insan gibi dışarda hep
Özaman maalesef Zamani Dolmuş Olabilir unutma hiç bir şey kalıcı Değil
Öyle demeyin kaldıramam 3 yaşında daha
Sizi kırmak istemem Allah şifa versin dua edin başka bir yere götürün
@kakilakuku burada kuşlardan en iyi o anlar
Bu kus ıcın yazdım baska bır soruda evde antıbıyotık ne var ınsanların tukettıgı?
@kakilakuku çift hesap mı yani 🤔
Yok hayır baska bır soru
@kakilakuku evde antibiyotik yok maalesef
Bır sekılde ıalc alması lazım bakın rısklı bır duurm var kuruma gerceklesmıs
@kakilakuku flagyl veriyorum ne anlamadım
Flagy harıcı
Baytrıl
Vıtaform
Baycox
Neoteremcın
@kakilakuku hafta sonu kapalı heryer burada yemek yediremiyorum ne yapmam lazım peki a21 mama aldım normal şırıngayla sıkmaya korkuyorum yutmaz bogulur diye
Kusu karsına alınca sol kısıma mama basacaksın
Sırınga ucuna serum hortumu takılabılır
@kakilakuku bogazından sıksam olur mu
Nefese kacmamalı
youtube.com/shorts/yz2uT_QElD0?feature=share
@kakilakuku bu şırıngadan yok bende maalesef bulabileceğim biryerde yok internetten baktım 10 güne geliyor yarın başka şehire veterinere götüreceğim dayanırsa
Hangı sehırdesın
@kakilakuku fransadayım ben burada sadece kedi köpek anlıyorlar evde bir şey yapamıyorum :( gözümün önünde eriyor hayvan
Icım gıttı yakın olsa ulastıracaktım sana bak her yaotıgın a21 mama ıcıne flagy koymalısın ve damla damla da olsa içmelı
@kakilakuku sorun su mama yapıyorum ama yemiyor sıksam bogulacak diye korkuyorum 😞 3 gündür daha kötüye gidiyor zayıfladı hemen sürekli uyuyor ama güçü yerinde elimize alınca durmuyor ısırıyor yemediği sürece kötülesek biliyorum ama ne su ne yemek yediremiyorum
Sıcak olmalı
Bogulmaz korkma ver mamayı yutsun yutacak
@kakilakuku elektrikli kolorifer aldım odaya kurdum eminisin bogazından sol tarafa sıksam ağzını açmıyor ama bir şey olur mu zorla yapsam
Kilo kaybetti kemiği çıktı ☹️
Yumurta hasla sarısını suda erır A 21 mama ıcıne koy varsa nısasta kıya azcık
@kakilakuku hepsini yapıyorum tek sorun ağzını açmıyor dilini kaldırıyor şırıngayı sıkamıyorum değişik ses yapıyor bogulacak diye korkup bırakıyorum 😞😞
Bırakma ama korkma
@kakilakuku denicem ya açlıktan ölecek zaten ya boğularak yarına inşallah kuş veterineri bulurum
Cok gecmıs olsun🤲
@kakilakuku Allah razı olsun teşekkür ederim yardımcılarınız için
Merhaba bugün veterinere gittim dediğiniz ilacı verdi baytril ve meloxidyl ve mamasına katılan bir ilaç verdi kustu bugün umarım ilaçlar iy gelir
İçerse ve yerse iyi olur
@kakilakuku inşallah
Nasıl oldu kuş?
Bı daha götür daha kötü oldu bu de
Anlamadıklarını söylediler
Başka yere götür ya hem nasl anlamiolar okulunu okumadilar mi bunun
Kuşlardan anlayan yer yok ki burada
Nerdesn sn
Fransa
Veterinere götürsen?
Götürdüm flagyl verdi anlamıyorum ben dedi