Ben de bir evcil hayvan edinmek istiyorum ama büyük sorumluluk. İşe gidiyorum o evde yalnız duracak biraz zor.. hayvanlar insanlardan daha iyi. Sen konuşurken telefona bakmıyorlar mesela. En sevmediğin insan bile olsa konuşurken telefona bakmazsın! O zaman konuşma o insanla değil mi...
Ama bende calisanim sıkıntı olmuyor her şeyini ayarlıyorum öyle gidiyorum akşam gelince tekrar ne gerekiyorsa hepsini yine yapıyorum. insanlarin birbirine saygis Yok hayvan ise öyle mi
Kesinlikle ya insanların birbirine saygısı yok. Hayvanlar insanlardan daha vefalı. Sen ona baktığın için gelir seninle ilgilenir. Saygılı davranmak da bir vefa borcudur bence. Bir insanla bir sohbetin varsa bence vefa borcun var demektir.
İnsanların kedişkilerine bak benimkine bak 😢gece beni nasıl uyandırıyor ona mama koymak için uyanmazsam yüzüm harita gibi oluyor maalesef ama en değer verdiği kişi diyelim 😂 onusuz yaşıyamam ikimiz de sinirliyiz😂
Güdüsel anaç halleri korumacı yanlari var dişilerin aynen ondan zaten vefali dedim hayvanda bile vefa bilinci nakislanmis ablama vermistim yakın zamanda geri aldim kanguru yavrusunu tasir gibi koynumdan inmiyo koku hazneleride cok kuvvetli
Kedi candır, evlattır, dosttur, berekettir, huzurdur, neşedir, umuttur, dert ortağıdır, mırlaması psikoloji düzeltir, patilerini ovmak terapi gibidir, tüyü necis değildir, kedi olan evde namaz kılınabilir, Peygamber'in kucağında uyumuş, onu uyandırmamak için Peygamber elbisesini kesmiştir, sefere çıkan ordusununun önündeki anne kedi ve yavruları ezilmesin diye orduya manevra yaptırıp yolu uzatmıştır, kedi seven sahabelere "Ebu Hırre" yani kedilerin babası demiştir. Kedi şükür bilir, Allah'ı tanır. Salya akıtmaz, susuzluktan ölse klozetten bir damla su içmez. Ben bu dünya da bir kedilerle konuşmak, bir de kitaplarımla dertleşmek için yaşıyorum. Ne mutlu kedi sevenlere...
senin hastalanman kedinin umurunda değil emin ol. kediler nankör ve bencil hayvanlardır. bana yemek ver diye yanında duruyordur sadece. köpek olsa haklısın derim. çünkü köpekler sahiplerinin kötü olduğunu hissederler ve sahiplerini korurlar. ama kediler umursamaz
bu arada kedileri de köpekleri de severim hayvan ayırmam ben. kediniz de çok sevimli ben sadece kedinin doğasından bahsettim. kedi köpek arasındaki farkı vurguladım o kadar
Allah insanı kainatın en üstün varlığı olarak yaratmış ama hayvanların da yeri ayrıdır tabi. Çocukken bi muhabbet kuşum vardı 7 yıl bakmıştım kankam gibiydi. Bi kuş almak istiyorum sultan papaganı da hava soğudu hastalanmadan nasıl alabilirim
Söyle soyleyim sultan papağanı bakmak çok zor ama petshoplardan değilde ilanlardan alsan sahiplendirme gibi daha iyi olur, dediğin gibi insanlarda eskiden sadakat vardı ama şimdi evcil hayvanlar onlardan daha sadakatli