Evcil Hayvanlar Miskin kedinizle nasıl baş ediyorsunuz? İNCİL01 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Miskin kedinizle nasıl baş ediyorsunuz? Baş etmiyorum Kendi haline bırakıyorum Evde kaybediyorum Sadece acıktığı zaman yanıma geliyor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Miskin kedinizle nasıl baş ediyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Oyuncak vererek 0 0 Yorumla
Yorumcunuz34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İki tane olduğu için miskin olana sataşıyor diğeri spor oluyor onada kuduruyorlar biri uslu diğeri kuduruk perdeleri indirdi aşağa😆 0 2 Yorumla İNCİL01 +1 yıl 😂 iki taneye bakmak zor oluyordur. Ama çok sevimli olduklarına eminim Yorumla Yorumcunuz34 +1 yıl Sorma çok uykudan uyandırıyorlar ama olsun evlat sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz😂 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl bir kedi daha aldım eve kesinlikle etkili oldu. koşturup duruyorlar akşama kadar 0 1 Yorumla İNCİL01 +1 yıl Ahahahaha aynen öyle valla Yorumla
Osmtnl Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl yanıma geliyor yatıyor uğraşmam gereken bir şey kalmıyor. Balkonda takılıyoruz 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Bi kedim olsaydı ben baş ederdim hayvanlarla konuşabiliyorum 🤷🏻♀️ 0 0 Yorumla
Branc16 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Benimkisi beni hiç bırakmıyor pencereden bakıyor çıktığımda 0 4 Yorumla İNCİL01 +1 yıl Pencereye çıkmak mı 😅 kedim kendinden bile korkuyor. Yorumla İNCİL01 +1 yıl Pencereye çıksa kalp krizi geçirir sanırım Yorumla Branc16 +1 yıl Recep ivedik gibi cama yapıştı :) Yorumla Branc16 +1 yıl şu an pc başındayım masanın üstüne çıkmış patileriyle tekme atıyor xd Yorumla
vampirrr Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yaramaz bendeki :D 0 1 Yorumla İNCİL01 +1 yıl Benim ki çok uyuşuk. Bazen öldüğünü sanıyorum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Oyuncak vererek
İki tane olduğu için miskin olana sataşıyor diğeri spor oluyor onada kuduruyorlar biri uslu diğeri kuduruk perdeleri indirdi aşağa😆
😂 iki taneye bakmak zor oluyordur. Ama çok sevimli olduklarına eminim
Sorma çok uykudan uyandırıyorlar ama olsun evlat sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz😂
bir kedi daha aldım eve kesinlikle etkili oldu. koşturup duruyorlar akşama kadar
Ahahahaha aynen öyle valla
yanıma geliyor yatıyor uğraşmam gereken bir şey kalmıyor. Balkonda takılıyoruz
Bi kedim olsaydı ben baş ederdim hayvanlarla konuşabiliyorum 🤷🏻♀️
Benimkisi beni hiç bırakmıyor pencereden bakıyor çıktığımda
Pencereye çıkmak mı 😅 kedim kendinden bile korkuyor.
Pencereye çıksa kalp krizi geçirir sanırım
Recep ivedik gibi cama yapıştı :)
şu an pc başındayım masanın üstüne çıkmış patileriyle tekme atıyor xd
miskin kedim olsa onu cok severdim
Yaramaz bendeki :D
Benim ki çok uyuşuk. Bazen öldüğünü sanıyorum.
kedi bu istediğini yapar biz karışamayız :)))
Kedim yok ama güldürdü
Miskin bir kedim bile yok anlıyor musun..
arada tokatlıyorum