Tabiki mesela diyorum ki bak kızım her sanay şu dönercinin kapısında miyovlayacaksın o sana döner verecek diyorum alıştırdım karnını doyuruyor kerata sanırım bi de orada bir haltlar yedi karnı şiş hamile olduğundan şüpheleniyoruz ama daha çocuk yani bebeklikten yeni çıktı hemen de çiftleşmez ya pedofili gibi ne o öyle kim hamile bıraktı benin kendimi fjfjf
İngiltere'de köpeklerin eğitildiği parklar oluyor. Ben de orada köpeğimi gerçekten sinirlenmeden eğitmelerini izlemiştim. Bu işi profesyoneline bırakacaksın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Deniyorum :D
Tabiki mesela diyorum ki bak kızım her sanay şu dönercinin kapısında miyovlayacaksın o sana döner verecek diyorum alıştırdım karnını doyuruyor kerata sanırım bi de orada bir haltlar yedi karnı şiş hamile olduğundan şüpheleniyoruz ama daha çocuk yani bebeklikten yeni çıktı hemen de çiftleşmez ya pedofili gibi ne o öyle kim hamile bıraktı benin kendimi fjfjf
Benim kedimi*
Evcil hayvanlara gerekli eğitimi veriyoruz da, bazı insanlarımızı ne hikmetse eğitemiyoruz.
Hayır eğitemedim bu kediyi böyle hırçın kaldı gerçi bende hırçınım takılıyoz öyle ya
İngiltere'de köpeklerin eğitildiği parklar oluyor. Ben de orada köpeğimi gerçekten sinirlenmeden eğitmelerini izlemiştim. Bu işi profesyoneline bırakacaksın
Evet çok terbiyelidir kendileri
Onlar bana eğitim veriyor
Hayır, kafasına göre takılıyor jdhs
Veriyorum da soz geciremiyorum
Annesi öğretmemiş ben öğretiyorum
Veriyorum tabiki.
Hayir uzak duruyorum beni isiriyor kovalıyor hep
Hayır onlar bana veriyor
Evcil hayvanım yok
Hayvanlara özgürlük
Sevgilimi egitirim