Evcil Hayvanlar 2 ay Kedimle uyusam nolur? Namesizquenn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 ne gibi bir zararı olabilir ki Kedimle uyusam nolur? Görüş Yaz 15 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u kakilakukuFenomen Takip Et Master Yaş: 99 2 ay Evcil Hayvanlar konusunda 2b görüş paylaştı. Kuşun karakter yapısı ıle alakalı bır durum eger kı sabah uyandıgında senı tırmalama tesebbusu olmaz dersen bence bu mumkun 0 2 Yorumla Namesizquenn 2 ay Kuş mu Yorumla kakilakuku 2 ay Kedının işte tırmala = Kedi Yorumla
anonimbiri29 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Patileme huyu yoksa uyu yani nolcak ama tırmalarsa Bi yerini yani buna ihtimal veriyosan deneme derim 0 0 Yorumla
WalterWhite5052 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 100% 2 ay Zararı olmaz faydası olur. Zaten sıkılınca kalkıp gidiyorlar :) 0 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Yoda Yaş: 42 , eig 89% 2 ay Parazit aşısı varsa hiç bir zararı olmaz faydası olur hatta. 0 0 Yorumla
merdümgiriz Takip Et Guru Yaş: 28 , eig 99% 2 ay Bi zararı olmaz ne zararı olacak. Zaten kendi sıkıldığında kalkar gider. 0 0 Yorumla
Ğeribo Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eig 100% 2 ay Bisi olmaz ben çocukken çok uyudum. Yalniz nefesi size gelmesin kötü kokuyor. 0 0 Yorumla
ibrahimfurkan34 Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 100% 1 ay Bi zararı olmaz 3 kediyle aynı yatakta 2 gün uyudum 1 0 Yorumla
dovulecekadam Takip Et Xper 4 Yaş: 32 2 ay Kedisiyle uyumayan da ne bileyim. İstemezse o kalkar gider zaten. 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Evcil Hayvanlar konusunda 2b görüş paylaştı. Zararı olmazdır 0 0 Yorumla
__Icârus Takip Et Bilge Yaş: 106 , eig 99% 2 ay En kötü altında ezersin 0 2 Yorumla Namesizquenn 2 ay Kıpırdamıyorum uyurken Yorumla __Icârus 2 ay İyi bari, benim gibi deli dana gibi uyumuyorsun Yorumla
burkiii41 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eig 100% 2 ay Kediyi ezme yeter 0 2 Yorumla Namesizquenn 2 ay Ezmedim ya iki gündür uyuyom hdjfjd Yorumla burkiii41 2 ay O zaman sıkıntı yok sırf şu evde kedi beslemek için ayrı eve cikicam ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
14Görüş
Kuşun karakter yapısı ıle alakalı bır durum eger kı sabah uyandıgında senı tırmalama tesebbusu olmaz dersen bence bu mumkun
Kuş mu
Kedının işte tırmala = Kedi
Patileme huyu yoksa uyu yani nolcak ama tırmalarsa Bi yerini yani buna ihtimal veriyosan deneme derim
Zararı olmaz faydası olur. Zaten sıkılınca kalkıp gidiyorlar :)
Parazit aşısı varsa hiç bir zararı olmaz faydası olur hatta.
Bi zararı olmaz ne zararı olacak. Zaten kendi sıkıldığında kalkar gider.
Bisi olmaz ben çocukken çok uyudum. Yalniz nefesi size gelmesin kötü kokuyor.
Bi zararı olmaz 3 kediyle aynı yatakta 2 gün uyudum
Kedisiyle uyumayan da ne bileyim. İstemezse o kalkar gider zaten.
Zararı olmazdır
Dönüp ezersin yanlışlıkla.
En kötü altında ezersin
Kıpırdamıyorum uyurken
İyi bari, benim gibi deli dana gibi uyumuyorsun
Kediyi ezme yeter
Ezmedim ya iki gündür uyuyom hdjfjd
O zaman sıkıntı yok sırf şu evde kedi beslemek için ayrı eve cikicam ya
Bir şey olmaz
Hiç olmaz. Yay
Sen bilirsin