canim çok sıkılıyo yalnızımm :((
2 ay
Yalnız yaşıyorum canım çok sıkılıyor, kedi iyi gelir mi?

canim çok sıkılıyo yalnızımm :((
Kedi daha da yalnız hissettirir aslında ya yerinde durmayan bir kedin olacak çünkü kediler çok umursamaz oluyor.
Neşe kaynağı köpek çok daha iyi gelir sadıktır oyun oynamaya meraklı olurlar. Onun şaşkın bakışları seni güldürür bir olayda seni savunmaya geçer gerçekten en yakın dostun olur.
Hastanede çalışıyorum sağlıkçı olarak bende yalnız yaşıyorum köpek sahiplenmistim bende lakin işe yaramadı sonra arkadaş ortamimi genişlettim o işe yaradı ama dikkat et arkadaş ortamina bazıları gerçekten misafirlik ten anlamıyor 😀
Neden işe yaramadı mesela
Görüş
84Görüş
Çok iyi gelir, kediler insanın doğal antidepresanı olmak için var adeta. Varlığıyla huzur veriyor tipini sevdiklerim ¢
Neden olmasın sahipken blr tane yavru kedi 🐈 bnce iyi gelir burdan benden sana sadece konuşarak mesajlaşarak destek çıkar ☺️
Yani hayvan evet iyi gelebilir ama sorumluluğu çok fazla oliyor onun yerine aktiveteler yapabilirsin evde kendine zaman ayırıp bir şeyler yapabilirsin
Ha aha şimdi kedi olamk isteyen erkeklerden gelir buraya dolisurlar kedi iydiri ama aslan isterse haber ver🤣🤣🤣
Dünyada kediden daha güzel bir şey tanımadım şu tipe bak Allah'ım yarabbim yakışıklılığa
Köpekte olabilir aslında daha dost oluyolar psikolojik olarakta iyi gelir
Kesinlikle iyi gelir zaten ya kedi ya ayı alacaksın başka türlü zaman geçmez :D
Yurt dışı vize işlemleri hakkında bilgi sahibi misiniz?
kedi iyide, bakımı zor.. bakımı kolay
olan bi insan yokmu?🤷♂️
Ne alaka bakımı hic te zor değil. ama koy tuvalet ini ayarla başka bisey yok
Sokakta bulursun. Mahhallende bile beslediğin kedi yok mu?
Balık besle balık. Hem izlemek rahatlatır hemde sorumluluğu az
Hemde çok iyi gelir. Bide fırsat bu fırsat. Boş zamanlarını iyi planla. Spora basla.
Yapiyorum evet
sana bi mıho şart 😂😂
Kedilerin stresi azalttığı bir gerçektir.
cut.
Bak simdi nası kedi oluyorum izle dfjgf bu arada geliyor evet
Başka hayvan besleyin be ne o öyle kedi, köpek, kuş. Hamster besle, köstebek besle...
yani hiç yoktan bir meşgale olur ama ilgi özen ve sabır gerektirir.
sevgili de öyle :)
Yan etkisiz en güzel antidepresandır. Tabiki iyi gelir.
Gelir ama sorumluluğunu alabileceksen terk etmiyeceksen gir bu yola
Kus daha iyi gelir seviyorsaniz. Kedinin bakimi zor.
En İyi Görüş