Evcil Hayvanlar 2 ay Sizce Sibirya Kurdu mu daha güzel yoksa Golden mı? gencoyn-135 Takip Et Bilge Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bence kesinlikle Husky daha güzel. Sizce hangisi daha güzel? Sibirya Kurdu Golden Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce Sibirya Kurdu mu daha güzel yoksa Golden mı? Görüş Yaz 13 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 31 , eig 98% 2 ay Golden köpekler tabii ki güzel özellikle bu köpekler bebek dostudur yani bebekleri sahiplenirler tıpkı bir bakıcı gibi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör gencoyn-135 2 ay Pitbull da öyle Yorumla GeceMuhafızı 2 ay Pitbull köpeklerini sevmem açıkçası Yorumla gencoyn-135 2 ay Saygı duyarım Yorumla
Tugbaunal Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eig 87% 2 ay Sibirya kurdu daha asil duruyor golden da çok sevimliii ikiside Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
deren-yvz Takip Et Xper 1 Yaş: 28 2 ay Golden bana hiç güven vermiyor. bir arkadaşımın vardı, evlerine hırsız girdi. köpek kapı açıldı diye sevinip sokağa çıkmıştı, arkadaşım hayvanı sokakta bulunca görünce anladı bir şeylerin yanlış olduğunu. gayet mutluydu köpek. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 33 , eig 92% 2 ay Sibirya Kurdu acayip güzel bir şey Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör gencoyn-135 2 ay Besledin mi Yorumla Mario45 2 ay Hayır Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 ay İkisini birde istiyorum. Cepledim gitti Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 5 yorumu gör gencoyn-135 1 ay Husky al Yorumla Görüş sahibi 1 ay onu da alırız inş Yorumla gencoyn-135 1 ay Hangisi var da Yorumla Görüş sahibi 1 ay yok hiçbiri hayal işte Yorumla gencoyn-135 1 ay Anladım bende Cane Corso almak istiyorum :) Yorumla
sert-kaya- Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eig 98% 2 ay Sibirya Kurdu. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
OpticMist Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 36% 2 ay Golden daha dost canlısı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay İkisinin de ayrı güzelliği var Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ιℓкαsкιмιℓкecαи Takip Et Xper 1 Yaş: 22 2 ay Ikisi de çok tatlış ama nasıl seçebilirim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Evcil Hayvanlar konusunda 2b görüş paylaştı. Sibirya Kurdu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
hasanx1 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 2 ay Tabii ki Sibirya kurdu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Guru Yaş: 30 , eig 97% 2 ay Sibirya Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
gökayeren11 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 ay İKİSİDE GÜZEL Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Golden köpekler tabii ki güzel özellikle bu köpekler bebek dostudur yani bebekleri sahiplenirler tıpkı bir bakıcı gibi
Pitbull da öyle
Pitbull köpeklerini sevmem açıkçası
Saygı duyarım
Sibirya kurdu daha asil duruyor golden da çok sevimliii ikiside
Golden bana hiç güven vermiyor. bir arkadaşımın vardı, evlerine hırsız girdi. köpek kapı açıldı diye sevinip sokağa çıkmıştı, arkadaşım hayvanı sokakta bulunca görünce anladı bir şeylerin yanlış olduğunu. gayet mutluydu köpek.
Sibirya Kurdu acayip güzel bir şey
Besledin mi
Hayır
İkisini birde istiyorum. Cepledim gitti
Husky al
onu da alırız inş
Hangisi var da
yok hiçbiri hayal işte
Anladım bende Cane Corso almak istiyorum :)
Sibirya Kurdu.
Golden daha dost canlısı
İkisinin de ayrı güzelliği var
Ikisi de çok tatlış ama nasıl seçebilirim
Sibirya Kurdu
Tabii ki Sibirya kurdu
Sibirya
İKİSİDE GÜZEL