Normalde hiç bu kadar uysal olup göğsüme yatmaz resmen geldi ve kendini sevdirdi. Neden mi? Çünkü ispanyolca old şarkılar çalıyordu telefonda 💃🏻 böyle geldi bi sevdirdi cırmalamadan ve burnunun ucunu öptüm o da benimkisine dokundurdu burnunu gözlerini kapatıp 🥹 duruşa bakar mısınız nereye çevirsem oraya dönüyor 😍 adeta bana teslim etti minnak vücudunu şapşal şeyy 😣😍şarkı hoş ama açın dinliyin *Ademue Madam- Estudiantina Invasora 💃🏻🌹
Mümkün. İnternette epey önce bir haber okudum. Avrupa bir adam sivas kangal sahiplenmiş. Köpek bir şekilde bizim türkülerden birini mi ne duymuş. Ulumaya başlamış, değişik tepkiler vermiş. Sahibine de garip gelmiş. Sonra şarkının bir türkü olduğunu öğrenmiş. Meğer köpek sıla hasreti çekiyormuş ya :D :D :D :D Adam köpeğe türkü dinletiyormuş kendi bile öğrenmiş falan. :D :D :D Belki bu kedi de Nazım Hikmet gibi Memleketim memleketim memleketim... diye iç çekiyordur.
Hiç benzemiyor ama olabilir. Annesi Avrupa seyahati sırasında gönlünü kaptırdığı bir kediyle tek gecelik bir şey yaşayıp yurda geri dönmüş olabilir. Veya direkt kedinin kendisini oradan çalıp türkiyeye getirmiş olabilirler. Her şey olabilir 🤔