Evcil Hayvanlar Evcil hayvanınız evdeki eşyalara zarar verir mi? MnikCanavaR Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sorum kedi ve köpek sahibi olan dostlarımıza evde beraber yaşadığınız evcil dostunuzun eşyalara zarar verme gibi bir huyu var mı? Varsa bu konuyla nasıl başa çıkıyorsunuz? Evcil hayvanınız evdeki eşyalara zarar verir mi? Cevapla Eşya Soruları Eşya Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YunininTutisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kedi koltuğun kadifesini çizmiş tırnağıyla. Perdeler zaten y.. yedi. Bir de kızgınlıktan sağa sola işiyor. Ağzını burnunu kırdıracak bana en son. 2 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl tavsanim var bikere kulakligimi kemirmisti hahfjsghsjhf yeni almistim hatta kablolari kemiriyo 1 0 Yorumla
Centirwomen Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Balığım var akvaryumdan çıkabilse evin altını üstüne getirir bence xjgfkd 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kedi koltuğun kadifesini çizmiş tırnağıyla. Perdeler zaten y.. yedi. Bir de kızgınlıktan sağa sola işiyor. Ağzını burnunu kırdıracak bana en son.
tavsanim var bikere kulakligimi kemirmisti hahfjsghsjhf yeni almistim hatta kablolari kemiriyo
Balığım var akvaryumdan çıkabilse evin altını üstüne getirir bence xjgfkd
Halıları tırmalamaktn yoldu attı
Olmadığı için kararsızım
perde ve yatağımı parçaladı
Hayır evdeki eşyalara zarar vermiyor