Evcil Hayvanlar Tekir kedi mi yoksa cins kedi mi istersin? pissipissimiyav Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Tekir kedi mi yoksa cins kedi mi istersin? Tekir Cins Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tekir kedi mi yoksa cins kedi mi istersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. cins kedi isterdim 0 1 Yorumla pissipissimiyav +1 yıl Onlar da bir başka
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tekir kediye sahibim , cins kediler bakınmayacaksa sahip olunmamalı çünkü cins kediler genelde kemik ve kas hastalıkları oluyor , bakımı zor. 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Ben genel olarak kedileri çok severim, ayrım yapmam. Oyuncu kediler biraz daha makul geldiğinde tekir kedi biraz daha makul geliyor. 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ben üç renkli severim ama cinste olur.Sana bir şey soracağım da acil lütfen 🥺 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Fark etmez, hangisinin bakıma ve sevgiye ihtiyacı varsa o ¢ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Secemem ki ikisi de derim ama tekir kedi ise herhangi yaşta olabilir; cins ise yeni doğmuş olmalı benim için. Bu arada fotodaki kitabın ismi nedir 0 0 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kedi olsun da fark etmez ama eve annem izin vermediği için alamıyorum henüz. 0 2 Yorumla pissipissimiyav +1 yıl Ben de bir zamanlar öyleydim. Sonra annem ikna oldu. Yorumla Desuyonee +1 yıl Benimkisi mümkün değil. Yorumla
MnikCanavaR Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 +1 yıl Farketmez evde neşe kaynağı olsun yeter 0 1 Yorumla pissipissimiyav +1 yıl Katılıyorum. Yorumla
Nickboolamadimki Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Tekir dedim ama genel olarak fark etmez ben kediciyim hepsi birer minnak benim için 😅🤗 0 0 Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tekirler çok hırçın oluyor 0 2 Yorumla pissipissimiyav +1 yıl Evet ama çok sevimliler Yorumla ahmetyasinakturk +1 yıl Annem olaya hiç öyle bakmıyor 😂😂 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Hırçında olsalar tekir 0 2 Yorumla pissipissimiyav +1 yıl Bence de. Bir başka oluyorlar. Yorumla deli_xatûn +1 yıl Aynen öyle Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kedi istemem, köpekleri daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hangisi daha arsız ve kendini sevdiriyorsa o. 0 0 Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Van kedisi isterim 0 2 Yorumla pissipissimiyav +1 yıl Çok güzel oluyorlar Yorumla Furious-A +1 yıl Aynen öyle Yorumla
meduxaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Tekir 0 1 Yorumla pissipissimiyav +1 yıl Ben de öyle Yorumla
LібіdoІu_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kedi sevmem 0 1 Yorumla pissipissimiyav +1 yıl Aaa neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
cins kedi isterdim
Onlar da bir başka
Tekir kediye sahibim , cins kediler bakınmayacaksa sahip olunmamalı çünkü cins kediler genelde kemik ve kas hastalıkları oluyor , bakımı zor.
Ben genel olarak kedileri çok severim, ayrım yapmam.
Oyuncu kediler biraz daha makul geldiğinde tekir kedi biraz daha makul geliyor.
Ben üç renkli severim ama cinste olur.
Sana bir şey soracağım da acil lütfen 🥺
Fark etmez, hangisinin bakıma ve sevgiye ihtiyacı varsa o ¢
Secemem ki ikisi de derim ama tekir kedi ise herhangi yaşta olabilir; cins ise yeni doğmuş olmalı benim için. Bu arada fotodaki kitabın ismi nedir
Kedi olsun da fark etmez ama eve annem izin vermediği için alamıyorum henüz.
Ben de bir zamanlar öyleydim. Sonra annem ikna oldu.
Benimkisi mümkün değil.
Farketmez evde neşe kaynağı olsun yeter
Katılıyorum.
Tekir dedim ama genel olarak fark etmez ben kediciyim hepsi birer minnak benim için 😅🤗
Tekir kedi daha masum oluyorlar.
Tekirler çok hırçın oluyor
Evet ama çok sevimliler
Annem olaya hiç öyle bakmıyor 😂😂
Hırçında olsalar tekir
Bence de. Bir başka oluyorlar.
Aynen öyle
Farketmez hepsini severim ben.
Tekirish tabi ki ölürüm sokak kedisine
Kedi istemem, köpekleri daha çok seviyorum
Hepsi benim bebeklerim 🌸
Hangisi daha arsız ve kendini sevdiriyorsa o.
Van kedisi isterim
Çok güzel oluyorlar
Aynen öyle
Tekir
Ben de öyle
Kedi sevmem
Aaa neden
Kedi olsun yeter swpwpwlsk
Cins
Tekir :)
Farketmez
Cins