Evcil Hayvanlar 2 ay Tekir kedi mi yoksa cins kedi mi istersin? pissipissimiyavFenomen Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Tekir kedi mi yoksa cins kedi mi istersin? Tekir Cins Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tekir kedi mi yoksa cins kedi mi istersin? Görüş Yaz 23 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MnikCanavaRFenomen Takip Et Bilge Yaş: 26 2 ay Farketmez evde neşe kaynağı olsun yeter Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör pissipissimiyav 2 ay Katılıyorum. Yorumla
kimleraldı Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 99% 2 ay Tekir kediye sahibim , cins kediler bakınmayacaksa sahip olunmamalı çünkü cins kediler genelde kemik ve kas hastalıkları oluyor , bakımı zor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 107 , eig 98% 2 ay Ben genel olarak kedileri çok severim, ayrım yapmam. Oyuncu kediler biraz daha makul geldiğinde tekir kedi biraz daha makul geliyor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Yoda Yaş: 105 , eig 100% 1 ay Fark etmez, hangisinin bakıma ve sevgiye ihtiyacı varsa o ¢ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Secemem ki ikisi de derim ama tekir kedi ise herhangi yaşta olabilir; cins ise yeni doğmuş olmalı benim için. Bu arada fotodaki kitabın ismi nedir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 26 2 ay Kedi olsun da fark etmez ama eve annem izin vermediği için alamıyorum henüz. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör pissipissimiyav 2 ay Ben de bir zamanlar öyleydim. Sonra annem ikna oldu. Yorumla Desuyonee 2 ay Benimkisi mümkün değil. Yorumla
Nickboolamadimki Takip Et Xper 1 Yaş: 35 2 ay Tekir dedim ama genel olarak fark etmez ben kediciyim hepsi birer minnak benim için 😅🤗 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
berko88 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 2 ay Tekir kedi daha masum oluyorlar. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
vega_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 35% 2 ay Tekirish tabi ki ölürüm sokak kedisine Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Kedi istemem, köpekleri daha çok seviyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Hepsi benim bebeklerim 🌸 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 28 , eig 100% 2 ay Hangisi daha arsız ve kendini sevdiriyorsa o. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Evcil Hayvanlar konusunda 2b görüş paylaştı. cins kedi isterdim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör pissipissimiyav 2 ay Onlar da bir başka
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eig 100% 2 ay Tekirler çok hırçın oluyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör pissipissimiyav 2 ay Evet ama çok sevimliler Yorumla ahmetyasinakturk 2 ay Annem olaya hiç öyle bakmıyor 😂😂 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 99% 2 ay Hırçında olsalar tekir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör pissipissimiyav 2 ay Bence de. Bir başka oluyorlar. Yorumla deli_xatûn 2 ay Aynen öyle Yorumla
Yarenbenn Takip Et Xper 4 Yaş: 18 2 ay Kedi olsun yeter swpwpwlsk Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 99% 2 ay Cins Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 19 , eig 96% 2 ay Tekir :) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Furious-A Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Van kedisi isterim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör pissipissimiyav 2 ay Çok güzel oluyorlar Yorumla Furious-A 2 ay Aynen öyle Yorumla
meduxaaaaaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eig 99% 2 ay Tekir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör pissipissimiyav 2 ay Ben de öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
11Görüş
Farketmez evde neşe kaynağı olsun yeter
Katılıyorum.
Tekir kediye sahibim , cins kediler bakınmayacaksa sahip olunmamalı çünkü cins kediler genelde kemik ve kas hastalıkları oluyor , bakımı zor.
Ben genel olarak kedileri çok severim, ayrım yapmam.
Oyuncu kediler biraz daha makul geldiğinde tekir kedi biraz daha makul geliyor.
Fark etmez, hangisinin bakıma ve sevgiye ihtiyacı varsa o ¢
Secemem ki ikisi de derim ama tekir kedi ise herhangi yaşta olabilir; cins ise yeni doğmuş olmalı benim için. Bu arada fotodaki kitabın ismi nedir
Kedi olsun da fark etmez ama eve annem izin vermediği için alamıyorum henüz.
Ben de bir zamanlar öyleydim. Sonra annem ikna oldu.
Benimkisi mümkün değil.
Tekir dedim ama genel olarak fark etmez ben kediciyim hepsi birer minnak benim için 😅🤗
Tekir kedi daha masum oluyorlar.
Tekirish tabi ki ölürüm sokak kedisine
Kedi istemem, köpekleri daha çok seviyorum
Hepsi benim bebeklerim 🌸
Hangisi daha arsız ve kendini sevdiriyorsa o.
cins kedi isterdim
Onlar da bir başka
Tekirler çok hırçın oluyor
Evet ama çok sevimliler
Annem olaya hiç öyle bakmıyor 😂😂
Hırçında olsalar tekir
Bence de. Bir başka oluyorlar.
Aynen öyle
Kedi olsun yeter swpwpwlsk
Cins
Tekir :)
Van kedisi isterim