Her ikisi de olur tabi ama bazıları erkek bazıları dişi tercih eder. Sizin tercihiniz ne?
Dişi 😺
Erkek 🐱
Fark etmez 🐱😺
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben ayrım yapmam ama araştıran varsa ona ön bilgi vermiş olayım. Erkek kediler kızgınlığa girdiğinde genelde çok huysuz oluyorlar. Evde işaretleme yapabiliyorlar bu yönden dişi kedi daha iyi. Bir de erkek kedilerin tuvaletini gün içinde birkaç kez temizlemezseniz çok kötü koku yapıyor. Dişi kediler ise genelde biraz nazlı, atarlı oluyor. Ama unutmamak gerekir ki her kedinin karakteri farklı oluyor.
Erkek alırdım, bana manita olurdu🐱
😺🐱😺🐱
Cevap
6Cevap
Dişi tabikii sonuçta erkeğe göre daha savunmasız daha ufak bir de kız yani tabiki dişi zaten kedim var o da dişi😻
Cinsiyeti önemsiz benim için ama birini saçma şansım olsaydı dişi alırdım herhalde.
*seçme
Fark etmez. Bana erkek denk geldi. Öyle sahiplendim.
Kedimin cinsiyeti erkek yine alacak olsam yine erkek tercih ederim çünkü ağır abi dişiler yılışık oluyor.
Sokakta karşıma çıkan her kediyi alıyordum eve ve tesadüfen hepsi dişi çıkıyordu, şimdi altı tane kız var evde. Yani benim için farketmez karşıma erkek çıksaydı onu da alırdım 🥺
Erkek al ama kısırlaştır. Bende var. Çünkü azdıkları zaman spermleri pis kokuyor
Dişi alırım; daha sevimli oluyorlar
🐣
Erkek alırdım dişi Mart ayında azıyor uğraşamazdım
dişi tercih ederdim herhalde
Erkek
Neden ama 😐
Bilmiyorum daha yakın hissettiriyorlar
benim için fark etmez valla kedi kedidir
Ne fark eder kedi kedir bence
Fark etmez kedi kedidir bence
kararsızım
Disi