Selam arkadaşlar benim dişi bir kedim var kızgınlık belirtileri gösterdiği için erkek getirdim eve ama kavga ediyor sürekli yaklaştırmıyor erkeği yanına sizce neden olabilir bir fikriniz var mı?
Benim oğlan da dişi kedilerden dayak yiyordu. Bir türlü çiftleştirememiştik. Karakteriyle alakalı olabilir. Zorlamayın yoksa birbirlerine ciddi zarar verebilirler. Ve tabii ki ortamda bulunan kişilere de.
Erkek kediler sürekli yanaşmak istiyor boynundam ısırarak tutuyor dişi kediyi ama dişi kediler buna her zaman hazır değil erkekler gibi. Ondan olabilir
Ya bende annemlere yerleşicem bi süre Annemlerin yanında kalcam onların da kedisi var benımde. Mecbur götürcem kedimi şimdi onu düşünüyorum napcam diye
Bulunduğun şehrin üni itiraf sayfalarında paylaşabilirsin muhtemelen cins bulursun doğacak yavrulardan da 1 tane babalık hakkı alırsın ondan sonra hem kısırlaştırırsın hemde evde paytak paytak dolaşan bir yavrun daha olmuş olur 😂
Ben kırıkkalede yaşıyorum hayatında görüp görebileceği en küçük şehir😂 ben bile bu şehirde bir itiraf sayfasında 1 günde tam istediğim cinsi bulabilmişsem bence senin şansın daha fazla diye düşünüyorum 😂