Sokaktaki başıboş köpekler toplatılıp uyutulmalı mı?

İnşallah tez zamanda Hayır'a tıklayanların da kuduz olduğu haberini okuruz. Bir çocuğun ölüm haberini bile soğuk kanlılıkla karşılayabilecek kadar gözünüz döndüyse köpeklerden önce sizlerin imha edilmeniz gerek!
Madem sokakta havan beslemeyi çok seviyorsunuz, mamalara vereceğiniz parayı beğenmediğiniz barınakların iyileştirilmesi için kullanın. Hiç bir hayvanın özgürlüğü bir çocuğun canından daha kıymetli değildir.
Para için yapılan bir ton yanlıştan biri de bu işte. Mesela evde beslenen köpekler de üretiliyor ensest yoluyla üretiliyor hem de ve tabii ki genleri değiştiği için sağlıksız oluyor. Artık maalesef sokaktaki köpekleri de kısırlaştırma yıl umursamadiklari için uyutulacak noktaya getirdiler durumu dolayısıyla bence de uyutulmalari gerek.
hayvanları seviyoruz tamam ama sokaklarda çok tehlikeli olmaya başladı bence toplatılmalı. Şu hayvansever geçinen hayvanlara dokunmayın blablabla muhabbeti yapanlar sokaktaki hayvanları evlerine toplayabilirler benim için sakıncası yok sokakta köpek olmamalı
Görüş
11Görüş
En etkili ve tek çözüm 1. nci maddede yazmakta , yıl 13.06.1932 bundan 90 yıl önce uygulanmış çokta etkili olmuştur. Günümüzde de bu maddeler aynen uygulanmalıdır.
Hayvanları seviyorum, özellikle köpekleri. Köpeğim vardı; ama başı boş hayvanlar tehlikeli olmaya başladı.
Kuduz olanlar imha edilsin zaten ona bir şey diyemem ama canlılar için barınak açsınlar orada yaşasın hayvanlar, sokakta gezmesinler ya.
Bir çoğu evet çünkü topluma tehdit ve aşırı kontrolsüz ürüyorlar
türkiye'deki sokak köpeği romantizmi artık bıktırdı. bu köpekler, bu romantizmi yapanların g*tlerini ısırıp koparacak ki, başıboş köpek sürüsünün tehlikeli olduğunu anlasınlar
Sadece köpekler değil bütün hayvanlar toplanmalı. Şehrin göbeğinde başı boş gezinen hayvan görmek istemiyorum. çok isteyen alsın evinde beslesin
Çocukken benide isirmisti kopek hala travması var bende nerde kopek görsem korkarım yolumu degistiririm. Ne yapsin millet elinde sopayla mi gezsin
Ya tamam hayvanlarin hepsini severim ama cidden sokaga cikamiyorum heleki kışlari daha cok toplaniyolar suru gibi geziyolar
Hepsi çakalın yüzünden
Uysallar iyi de bazıları tehlike
hep zararlar kesinlikle uyutulmalıdır
Uyutluması olmaz barınağa konur.
Uyutulması 😂
Barınakların da hali ortada. Belediyelerden mama desteği, insanlardan mama parası alıp hakkını veren nadir bulunur 😏
Belediye aşılaması lazım
kesinlikle
Toplatılacağını hiç sanmıyorum
Bu kaçıncı mevzu
En İyi Görüş