Evcil Hayvanlar Evcil hayvanınız mama seçiyor mu? MnikCanavaR Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Evcil dostunuz mama veya yem konusunda seçici mi yoksa ne verseniz yiyor mu? Evcil hayvanınız mama seçiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Bir dönem çok seçti. Denemediğimiz mama kalmadı en kaliteli mamalardan aldık yemedi. En son marketten aldık bayıla bayıla yedi 1 0 Yorumla
Gülll0 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yes yaş mama olmayınca kurı mamanın yüzüne bakılmıyor 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 762 cevap paylaştı. Nd marka almıstım yememişti sonra proplan somonlu ve kuzu etli kuru mama almıştım. 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl maalesef ki evett herseyi yemezler 1 0 Yorumla
kendineyazarbiri Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 31% +1 yıl Mama yemiyor ki et yiyor 1 1 Yorumla Aslıhandemirbaş +1 yıl Köpekmi kedimi sizinki bende aynı durumdayım Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Et tavuk çok severdi, bir de haşlanmıs patetes 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir dönem çok seçti. Denemediğimiz mama kalmadı en kaliteli mamalardan aldık yemedi. En son marketten aldık bayıla bayıla yedi
Yes yaş mama olmayınca kurı mamanın yüzüne bakılmıyor
Nd marka almıstım yememişti sonra proplan somonlu ve kuzu etli kuru mama almıştım.
maalesef ki evett herseyi yemezler
Mama yemiyor ki et yiyor
Köpekmi kedimi sizinki bende aynı durumdayım
Et tavuk çok severdi, bir de haşlanmıs patetes
Seçiyor maalesef
Secmiyor
Bazen