Evcil Hayvanlar 3 renkli kedilerin şans getirdiği doğru mu? pissipissimiyav Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor şunun tatlılığına bakın. şans getirdiğine inanmamak elde değil. 3 renkli kedilerin şans getirdiği doğru mu? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_PisiPisi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Üç renkli kediler dişi olur, dişiler her zamanda her yerde şans getirir diye inanıyorum :D 0 1 Yorumla pissipissimiyav +1 yıl Çok mantıklı bir bakış açısı 😂 Yorumla
Vural002 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl 3 renkli kedilerin tamamı dişidir bu arada çok tatlı öpesim geldi 0 0 Yorumla
Comagene00 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Şunun tatlılığına güzelliğine bir bakın yerim ben bunun ağzını burnunu muccuk 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Şans getirdiği yok ama seni üzmeyelim evet şans getiriyor 0 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hahaha cidden çok sempatik 0 1 Yorumla pissipissimiyav +1 yıl Çok tatlılar Yorumla
LaLaLand-_- Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Bayılıyorum bunlara tüm kediler şans getirir🐾💙 0 1 Yorumla pissipissimiyav +1 yıl Ben de bayılıyorum Yorumla
CatsDream Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Dünyadaki bütün 3 renkli kedilerin %99 u dişidir. 0 0 Yorumla
xİstilacıTürİnsan Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl yılışık oluyorlar 0 1 Yorumla pissipissimiyav +1 yıl Yok beee Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 870 cevap paylaştı. ağzını yidiğim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Üç renkli kediler dişi olur, dişiler her zamanda her yerde şans getirir diye inanıyorum :D
Çok mantıklı bir bakış açısı 😂
3 renkli kedilerin tamamı dişidir bu arada çok tatlı öpesim geldi
Şunun tatlılığına güzelliğine bir bakın yerim ben bunun ağzını burnunu muccuk
Şans getirdiği yok ama seni üzmeyelim evet şans getiriyor
Hahaha cidden çok sempatik
Çok tatlılar
Bayılıyorum bunlara tüm kediler şans getirir🐾💙
Ben de bayılıyorum
Dünyadaki bütün 3 renkli kedilerin %99 u dişidir.
kedi aldığım hafta zengin olmustum
yılışık oluyorlar
Yok beee
ağzını yidiğim
Kesinlikle doğru kanı
Yok öyle bişey
Evett