Benim kedim başka kedi ya da köpek görünce durgunlaşıyor. Onlardan çekiniyor galiba :D

Benim kedim başka kedi ya da köpek görünce durgunlaşıyor. Onlardan çekiniyor galiba :D

Minacik yavru kediim vardı avluyu supurunce çıkarırdım. Başka kedi görünce arkama saklanır ya da merdivenden hemen yukarı kaçardı ordan diğer kediyi izlerdi😂😂diğer Bi yavru kedimde vardı. Yabancı kedi görünce hemen kabarır sırtını kamburlastırır kızar kovardı. Ya minnacık yavru koca kediye kafa tutuyordu. Ama bana ufak olan korkup arkama saklanan kedim daha tatlı gelirdi. Ben sanki annesiyim arkama saklanır bacak aramdan izlerdi
benimkide çok korkuyor diğerlerinden
Pati atıyor popolarına arkadan 😂 bulaşıyor onlara hem oyun istiyor hem de istemiyor hırlıyor😂 aynı anası bu konuda ikizler burcu bi mayyyyaaakk
benimki çok çekingen ya
Valla elinden gelse evin etrafındaki tek prenses olmak için çabalıyor ama bazen yetersiz kalıyor işte o zamanda onu ben teselli ediyorum , " Buralara yüzlerce kedide gelse senin gibisi gelmez diye moral motivasyon veriyorum prensesime😃🙏🐈🐈⬛
Cevap
5Cevap
Kedim genelde sakin olduğu için hayvanlarla iyi anlaşır
Anlatamam resim atarım ama
😂😂benim büyük kedime benziyor her gece camdan eve dalıyor kavga ediyoruz
😄😄😄
Sevdiriyormu kendini bizimki Bi benden kaçmaz. bi ben dokunabiliyorum
Ya bizimki sevdirir. İnsan canlısı ama çağırınca gelmez. Sen gidip sevcen. İnsan dışında her canlıya karşı. Bu arada benim kedim değil. Pp deki yani bu fotodaki ablamın kedisi. Benim kedim profilimde arka kapakta
Ablanın kedisi daha tatlı ya kulaklara bak cin gibi😂😂
Teşekkür ederizz
Rica
çok tatlıymış
Bu hali mi?
Hiçbir şey yapmıyor ya. Sadece tıslıyor, kovalıyor, yakalarsa dövüyor. Daha öldürdüğünü görmedim
Anlaşmıyor erkek olan. Hemen boğmaya çalışıyor diğer kedileri. Sadece kızımla anlaşıyor ona alışkın
Maalesef hiç anlaşmıyor
benimki de öyle maalesef
hepsini parçalar benimki
Anlaşamıyor😀
Kavgaya hazırlanıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?