Benim kedim genelde evde oluyor. Onunla dışarı çıkmak istiyorum parka götürsem kaybolur mu?

Benim kedim genelde evde oluyor. Onunla dışarı çıkmak istiyorum parka götürsem kaybolur mu?

Benim kedim dışarıya bayılır kapı pencere sesi duymasın hop orda… parka hiç götürmedim bir kere deniz kenarına gittik o kadarı hoşuna gitmedi… parkta da başka kedilerden hastalanmasından endişe ediyorum evin bahçesine çıkarıyorum ama gözetimim altında…
Benim oğluşum gitti gelmedi daha evde de durmazdı. Geri gelir umarım ve iyidir. Dikkatli ol eğer sokağa alışık değilse bir gün bile dayanamaz havalarda soğudu soğuktan ölür.
Cevap
14Cevap
Evet bazen götürüyorum
Hiç götürmedim ama bir keresinde dayımın bahçesinde gezdirmiştim parazit kaptı hastalandı bir daha çıkarmadım. Eğer çıkaracaksan tasma tak. Bu arada sen onu gezdirmeyeceksin o seni gezdirecek onun istediği yere gideceksiniz asla yönlendiremiyorsun kediyi, kendi bildiğini okuyor dkrşglrğfkdnx
evet kesin benim kedim gezi rotasını belirler :D
Kedim yok ama olursa büyük ihtimal tasmayla çıkarım hem korkarım kaçar diye hem de başka kedilerin saldırma ihtimali beni gerer
tasma bana mantıklı geliyor
Geçende beraber gece yarısı ekmek arası şiş yemeğe gittik 😃
Kaybolmasına nazaran etrafta başıboş sokak köpeğide pek bi fazla saldırmalarına karşı dikkatli ol 🙏
evet ona dikkat etmek gerekiyor
Aynn benimde açken kan şekerim düşer kedimde aynı açken o , o değil adeta 😃😃
Kaybolur sen üzülürsün. Tasma ya da taşıma kabıyla belkiii. Ama ben tasmaya da güvenmezdim
tasma mantıklı geliyor bana
Diğer kedilerden şiddet görebilir. Ve belki kaçar da senden..
Kediler icin tasmalar var takarak disari cikarabilirsiniz
Hayır , yüksek sesten korkan bir kedim var , dışarı çıkarmıyorum
Götürme bir köpek havlar kedin kaçar, bir daha bulamazsın da.
Bi ara götürdüm duvardaki delıge girmeye çalıştı korkudan kedinin ayarları alt üst oldu bi daha goturmem
Benim kedim yok ama her gördüğüm kedinin kafasını okşarim 😁 ama keşke besleyebilsem...
Bizimki dolaşıp geliyor
ne güzel alışmış o
Kediler için özel tasmalar var
evet, onlar kullanışlı oluyor
Evet
Benim ki kendi çıkıyor gezip akşam geliyor 😅
ne güzel alışmış gezmeye ben kaybolur diye çekiniyorum
Benimki yabani kedi yavruyken bulmuştum alıştı iyice
Hayır sadece evin önünde takılıyor
Evimin bahçesinde tasmayla dolaştırıyorum.
Yok ki:')
Evet götürüyorum.
Kedim olsa keşke götürürdüm parka
bir şey olmaz
Kedim yok
Evet
Tasmasıyla çıkart
Ben götürüyorum salincaga biniyo
Kedim yok maalesef :(((
Yok ki
Kaybolur dikkat et
Evet