Hayır izin vermiyorum ama kapı açıldığı an sesinden bile tanıyor kapı sesini uykusundan uyanarak koşarak kapıya geliyor kaçmaya çalışıyor 😂😂😂 hayır kaçıp ne yapacaksın kardeşim zaten sokaktan geldin kdjwjsm
Salıyoruz ya salmazsak başımızın etini yiyor erkek bizimkisi çok fazla miyavlıyor evin içinde evi otel gibi kullanıyor zaten yemek yemeye uyumaya geliyor günün %89luk kısmını dışarda geçiriyor bizimki dışarda kedilerle kaynaştığından beri dışardan alamıyoruz iyimi yaptık kötümü hiç bilmiyorum.
Kedim olsaydı ve çıkmak isteseydi izin verirdim. Onun yeri ev değil, doğa. Tabiatında var. Salın gitsin, gelirse sizindir gelmezse de kendisii bilir sjnsjs acıkınca gelir 😅
Kedim yok. Ama olsa sokak konusu zor bir karar olurdu. Güvenli bir alan varsa kontrollü olabilir ama risk de büyük. Sokak hem özgürlük hem tehlike. İnsanın içi rahat etmeyebilir.
Bu bakışla mahalleyi değil dünyayı gezer geri döner 😻
Benimkiler Balköpüğü, Bonibon, Zıpır ev kedisi. Sokağa kendi başlarına çıkmalarına izin vermiyorum. Cam, kapı, balkon hepsinde ekstra önlem var 🐾
Sokağa çıkan kediler çoğu zaman yolu buluyor ama araba, köpek, kötü insanlar riski çok yüksek. Kontrollü gezdirmek istiyorsan göğüs tasmasıyla ve seninle çıkması çok daha güvenli olur 💛