Kedimin boklarini yerken gorduk kum kabindan tasiyip koltukta yemis parcalari vardi midemiz alt ust oldu boyle giderse hasta olur ve olmez mi ac biraktigimizda yok bizden iyi kimse bakamaz en iyi mamalarla besliyoruz neden boyle yapiyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim köpeğim de aynısını yaptı bu normal kedi manasında vitamin var ve kokusunu alıyor ☺️
Egitimli demislerdi kopege boyle yapmasi normal mi daha oncede kopek bakmistik hic boyle bir sey yasamamistik sok olduk
Normal benim köpeğim de eğitimli ve eğitimle hiç alakası yok buldukları yemekleri yerler köpek sonuçta dikkat etmek gerek ben başında dururum ağzına bir şey almasına izin vermem korkmayın bir sıkıntı çıkmaz bende korkup veterinere danıştım çok normal mama kokusu var kedi kakasinda ondan yemiştir dedi
Ama parazit falan olmaz mi
Hayır aşılarını yaptıysanız korkmayın bir sıkıntı çıkmaz
Tamam tesekkurler
o evde nasıl yaşıyorsunuz arkadaş her yer kıl tüy çiş bk içinde ne midesizsiniz. köpekten önce siz hasta olacaksınız haberiniz çok. öğğkkkk
Surekli temizlik yapiyoruz bizde biktik sadece kedi varken ev cok temizdi suanda da temiz ama surekli temizlik yapiyoruz ve yoruluyoruz
gönderin köpeği bence çok saçma temizlik yapsan da temizlenmiş yerdeki mikroplar ölmez kafanızı elinizi koyuyorsunuz oralara elini ağzına götürüyorsun falan yani çok rezil bir durum
Direkt gondermek de cok gunah iyi bir aile ariyoruz bulamazsak da egitime gondericez sonucta o da bir can tasiyor gonderin demekle olur mu az vicdan olsun sizlerde
ona bakarsak bebekte altına yapıyor ama genede çocuk yapmaya meraklısınız
barınağa verin sokağa atmayın
sen hiç barınağa gittin mi orada hayvanı öldürüp dağa atarlar
@xİstilacıTürİnsan bebek altına yapınca altını dğeiştirip yıkayıp kapatıyorsun. kıyafetinin zıbınının üzerine oturuyor çıplak gtünü evin koltuklarına yastıklarına masasına sürtmüyor. köpeğinin gtü hep açıkta sçıp sçıp her yere sürüyor. sanki köpeğin gtünü ykayıp bez bağlıyorsun gibi konuşma. evdeki hayvanı normalleştirmek için saçma kıyaslama yapıp durma
köpekte yıkanıyor ki ayrıca onlar içinde bez var ne alaka şimdi
bebek kaç dakkada bir altına yapıyor bi de poposuna yapışıyor
@xİstilacıTürİnsan valla her sçtığında köpeğin kçını yıkayanı görmedim. kedi de dahil. kumunu alt üst edip ayakları ile bkunda dolanıp eve giriyor. hee her işeyip sçtığında onu yıkayıp bir kıyafetin içine sokup eve salıyorsan o ayrı. o da hayvana yazık.
@xİstilacıTürİnsan jeton köşeli gaiba bebej altına yapınca temizlendikten sonra GİYDİRİLİYOR çıplak gtüyle evde gezmiyor
Sonuc itibariylr ikiside can tasiyor kiyas yapmak ne kadar dogru ki
sabah sabah içim kalktı bk değmiş koltuklar gözümün önüne geliyor. neyse size bol şans
ee bebeği temizliyorsan bi hayvanı hayli hayli temizlersin bebek gibi her dakka altına sıçmıyor
vitamin eksikliği