Selamlar herkese.. 🖐️

Olay şu;
Besteci, müzisyen Sinan Akçıl, eşi Burcu Kıratlı' dan boşanıyor. Ancak ortak ilgilendikleri köpekleri kimde kapalı konusu sorun yaratıyor. Bu sebepten de Sinan Akçıl soru başlığındaki beyanatı veriyor.
"Tıpkı ayrılan çiftlerin çocukları için ortak velayet oluyorsa, evcil hayvanımız içinde olmalı. Ben eşimden ayrıldım diye niye köpeğimi göremiyorum" diyor..
Haberin detayları burada.. 👇👇👇
Aslında olay magazinsel olsa da günümüz şartlarında önemli bir konu..
Evcil hayvan dostu olanlar bu duyguyu çok iyi bilir. İki tane kedim var. Aileden iki kişi gibi. Asla başkasına veremem mesela.
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
- Onlarda benim çocuklarım. Hayvanlar için de velayet, periyodik görme hakkı ile nafaka düzenlemesi olmalı..
.. diyen Sinan Akçıl haklı mı?
HAKLI. Evcil hayvanım ben de çocuğum gibi
HAKLI DEĞİL. Sonuç itibariyle bir hayvan. Çocuğum değil.
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
20Görüş
Ulan ne değişik ülkede yaşıyoruz aw ülkenin yarısı resmi olarak aç statüsünde yüzde 5'i de köpeğine kıyafet beğenemiyor konuya gelirsek saçma buluyorum bu durumu bir hayvanı ben insan gibi değerlendiremem
Haklı valla. Benim teyzem sevgilisinden ayrıldı köpekleri yüzünden düşman oldular. İkisi de almak istiyordu ama bir türlü anlaşamamışlardı. Araya kim girdiyse meseleyi çözemediler. En son adam kaçırmıştı köpeği.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐Çok haklı. Yenilikçi düşünmüş, bunu cesurca dile getirmiş. O hayvanların da ruh hâli var. Hayvanların hukuku da kesinlikle düşünülmeli. Tebrikler.⭐
#tubasueda 🍀🍀
Anlaşamazsın ayrılırsın tamam ama nafaka kadar saçma bir şey yok bence. Sevgimin bittiği bir adamında parasını yemem yani. Ha arada çocuk olur onun giderlerini ortak karşılarsın saygı içinde hepsi bu.
hayvanlarin dostlugu cıkarsiz ama bakima muhtaclik tasir
bunu bir belgeye baglamak sacma bence ama uyusmazlik bir hayvani bile gostermeyecek kadarsada bu da ilginc bir hal alabilir.
O zaman beklesinler ortalama bi köpeğin ömrü kaç yıl ki köpekcik diğer dünyaya hav deyince ayrılırlar simdi bunlar ayrılınca köpeğin psikolojisi de bozulur
Son derece haklı lakin benim başıma böyle bir şey gelse ancak haftada 2 gün gösteririm.
Ayrıca onda da kalamaz 😀😀
O yüzden onu çok iyi anlıyorum 😀
HAKLI DEĞİL. Sonuç itibariyle bir hayvan. Çocuğum değil. çocuğa bile 18 yaşına kadar ödenmesi doğru ve eşine ömür boyu ödemek çok saçma sapan geliyor.
güzel bir düşünce..
Ancak çocukları bile boşanmada kullanan çiftler bu konu da neler yaparlar bilemedim bak şimdi:)
haklı
beraber kedi köpek büyüten çiftler için olmalı bence de
Benim ''Carmina'' canım ciğerim kedi olarak görmüyorum ki. Ben de aynı şeyi yapardım.
Saçmalamış bence. Öncelikle hayvan için nafaka nedir yaa, ayrıca bu ülkede hala daha insanlar çocuklarının nafakasını ödeyemiyor...
Bu çocuk eskiden de kafadan kırıktı.. Demek ki yıllar kayışı daha da sıyırmasına sebep olmuş.
Nafaka olayı saçma geldi bana. Sonuçta iki kişinin ortak yaptığı bir canlı değil ve nafaka ödemek mantıksız olur. Ama iki taraf da kimin sahipleneceği konusunda anlaşamıyorsa velayet konusu düşünülebilir.
Nafaka için bokunu çıkardı kadın milleti cidden artık. Erkekler ATM makinesi değildir, yeter.
Çok doğru evcil hayvanlarımıza maaş bağlanmalı, sigorta yapılmalı, İşsiz oldukları için işsizlik maaşı falan bağlanmalı olmaz böyle çok ayıp iş bulunup kalkınmaları sağlanmalı
Hatvan besleyen biri değilim. ama hukuki alt yapı sağlanması lazım sonuçta bir canlının ortak paylaşımı var mantıklı
Hayvanlarda can lakin mevzu başka
Evcil hayvanım ben de çocuğum gibi
Bence haklı. Olmalı..