Ben patili dostumla oyun oynamaya bayılıyorum. İşin ucunda mama ödülü olunca o daha çok bayılıyor. Siz böyle oyunlar oynuyor musunuz?

Ben patili dostumla oyun oynamaya bayılıyorum. İşin ucunda mama ödülü olunca o daha çok bayılıyor. Siz böyle oyunlar oynuyor musunuz?
Ödül maması veriyorum ama oyun oynadığımız zamanlarda değil. Zaten oyun onun için ödül gibi sayılıyor. Oyun oynamayı çok seviyor. Ödül mamasını genelde akıllı durduğu zamanlarda veriyorum.
Görüş
7Görüş
Mamasini düzenli olarak Cok dikkat ederim. Oyunda oynariz ama mamasina yapmam asla. Yazik kiyamam asla
Benim kedim saf ya. Bardağın içine saklayıp oyun yaptım anlamadı. Boş boş baktı. Bir kaç kez denedim ama oralı olmadı. Oyun yapmadan direk veriyorum.
benim kedim ben yatarken yanıma gelir 30 dk45 dk yatır sonra gider ssabahda sesledim zaman gelmesi beni uyandırması çok güzel oluyor
Oyun ayri yemek ayrı ikisini bir yapmam güzel insan 😊
Kedim çok yaramaz olduğu için ben genelde uslu dursun diye ödül maması veriyorum
Kediler hakkında bilgiye bu siteden ulaşabilirisiniz
Kedim oyun oynamıyor fazla. Uslu durunca, cama cikmak isteyince, yolculukta korkmasin diye veriyorum.
Evet kedimle oynuyorum
Yo bizim kaplar hep dolu öyle oyunlar bilmiik
Ben oynuyorum açıkçası.
olsa oynarım
Oynarim
Evet
En İyi Görüş