Evcil Hayvanlar Evde beslemenin alışık olunmadığı hayvanları beslemek isteyen var mı? bbb416 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben sincap, maymun ve su samuru beslemek isterdim ama sanırım hep hayal olarak kalacak🥺 Evde beslemenin alışık olunmadığı hayvanları beslemek isteyen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Tarantula ve rakun beslemek isterdim 1 0 Yorumla
Onrckmk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Sincap hayvaninda doğuştan kuduz virüsü vardır ve sincaplar zarar vermez. Bunu bilerek besle de 1 1 Yorumla bbb416 +1 yıl Hiçbir zaman besleyemeyeceğim için sorun yok gibi ama yine de bilgilendirme için sağ ol. Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl imkanım olsa eşek sıpası beslerdim ya da siyah panter 1 1 Yorumla bbb416 +1 yıl Siyah panter 🔥 Yorumla
RakununÇorabı Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ben de yılan beslemek istiyorum şartlar müsait olduğu an alacağım. 1 6 Yorumla Meaningless1 +1 yıl Sen komado ejderi besleBen bal porsuğu, kapıştırırız cjjdjxjx Yorumla bbb416 +1 yıl Hangi tür Yorumla RakununÇorabı +1 yıl Hangi tür olduğunu unuttum da şu yemyeşil olanlar var ya ondan Yorumla RakununÇorabı +1 yıl Komodo ejderi neydi be beynim durdu hdjd Yorumla bbb416 +1 yıl Yılanı 15 dk aç bırakınca senin yoğun bakım odasının camına yansıyan görüntün;https://www.hizliresim.com/jy3mlq4 Yorumla RakununÇorabı +1 yıl Xnxnnxhxjdsj Yorumla
_PisiPisi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben egzotik hayvanlara çok ilgi duyuyorummm, ev ortamım müsait olduğunda yasal olan hayvanları beslemek istiyorum. 1 0 Yorumla
Mio34 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Maymun beslemek istiyorum 1 1 Yorumla bbb416 +1 yıl Maymunlar candır Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl çitaları çok seviyorum :( 1 1 Yorumla bbb416 +1 yıl Bengal kedisi al çita-kaplan karışımı bir şey çok güzel. Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yabani kuslari beslemek isterdim. 1 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Maymun olabilir 1 2 Yorumla bbb416 +1 yıl Maymunlar çok tatlı. Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sincap bizim findiklarin anasini aglatti yav. 0 1 Yorumla bbb416 +1 yıl youtube.com/shorts/ZBX_egTuVKQ?feature=share Yorumla
Cepli_adam046 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Var ben bakarım 0 1 Yorumla bbb416 +1 yıl Ne bakarsın mesela Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tarantula ve rakun beslemek isterdim
Sincap hayvaninda doğuştan kuduz virüsü vardır ve sincaplar zarar vermez. Bunu bilerek besle de
Hiçbir zaman besleyemeyeceğim için sorun yok gibi ama yine de bilgilendirme için sağ ol.
imkanım olsa eşek sıpası beslerdim ya da siyah panter
Siyah panter 🔥
Ben de yılan beslemek istiyorum şartlar müsait olduğu an alacağım.
Sen komado ejderi besle
Ben bal porsuğu, kapıştırırız cjjdjxjx
Hangi tür
Hangi tür olduğunu unuttum da şu yemyeşil olanlar var ya ondan
Komodo ejderi neydi be beynim durdu hdjd
Yılanı 15 dk aç bırakınca senin yoğun bakım odasının camına yansıyan görüntün;
https://www.hizliresim.com/jy3mlq4
Xnxnnxhxjdsj
Ben egzotik hayvanlara çok ilgi duyuyorummm, ev ortamım müsait olduğunda yasal olan hayvanları beslemek istiyorum.
Maymun beslemek istiyorum
Maymunlar candır
çitaları çok seviyorum :(
Bengal kedisi al çita-kaplan karışımı bir şey çok güzel.
Yabani kuslari beslemek isterdim.
Maymun olabilir
Maymunlar çok tatlı.
Kesinlikle
sincap bizim findiklarin anasini aglatti yav.
youtube.com/shorts/ZBX_egTuVKQ?feature=share
Hayır korkarım
Panda😐
Var ben bakarım
Ne bakarsın mesela