Arkadaşlar arkadaşım şehir dışına yerleşıyor kedisıni bana verdi cins kedi dün verdi fakat gece uyurken balkondan atlayıp kaçmıs ya bu kedi benide tanimiyor insanlardan korkuyo dısarıyı bilmiyo geri geliceni sanmıyorum alıskin olsa geri gelir derdim fakat alişkin degil dun aldim evin altina kakasini oyuncanı koydum cok uzaga gidebiliceni sanmıyom korkup saklanmıstir illaki fakat arkadaşım kedi bana guvendi icin verdi biseyde diyemedim ona dün al bugun kaybet bulmak icin napabilirim bir yolu var mı lütfen yardım edin korkuyom disarisi kopek dolu korkudan yerinden cikamazki ben bile her yeri ararken kopelerden korka korka aradim lutfen yardim edin?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir sana kedi mi yok kocum sıkma canını
Ben kedinin derdimde degilim iki uc gun sonra meydana cikar zati ama bn arkadasa nasil kaybettim onu derim
Tasmasi falan var miydi birde hangi şehir İstanbul mu
Tasmasi var rize
Anladim bir tane gördümde az önce belki olabilir diye sormak istedim evin etrafina baktiniz mi korkuyorsa fazla uzaklaşamaz
Her yere baktim bizim sokaklar da cok kopek var ani havliyolar bnde kortum icin tam bakamadim ama onu bulmam lazim dun verdi bana onu guvendigi icin cıkıpta nasil derim kactı
Herşeyden korkutu için kaça kaça uzağa gitmiştir benim kedim de kaçtı gidiş o gidiş daha gelmedi sadece bildiği tanıdğı şeyleri evin yakınlarına bırak kokuyu alırsa eve gelir belki
Ya tamam yeni aldim bnde aliskin degilim fakat arkadasa ne diyecegim iyi bak ona diye sıkı sıkı tebih etti arkadasimdaykende evden kaciyodu balkondan bir koseye saklaniyomus
Yalan söyleyecek halin yok ya söyle doğruyu ya küsecek sinirlenecek çok seviyorsa ağlar hatta ama yapacak bişi yok ki kediyi sen nerde arayacaksın ki bulacaksın?
Ben ona zati yalan demem ama uzulmesini istemiyorum Şu an o bana mesj atmadan onu bulmak istiyom
Oturduğun semtin internet sitelerine felan ilan ver para ödülü koy bulundu bulundu yoksa o sormadan senin söylemen gerekir sana güvenen birisi çünkü ondan saklarsan küsersiniz büyük ihtimal.
Sorun o zati bu mahalleye ait site yok ayrekten mahallede genç kalmadı sabahtan beri teyzelere soruyorum konusmaya aliyolar bide hastayim bogazlarim agiriyor hava soguk yagmur yagiyo iyice sitres sıkıntıya girdim
Arkadaşını haberdar etmekten başka çaren yok belki onun düşünceleriyle kediyi tekrardan bulabilirsiniz
Aslinda onu tanıyor seslense ona bulabilir ama demeye cekiniyom
Çekinmen mantıksızca söyle daha geç olmadan
Öyle yapicam simdi mecbur gelirse o bulur onu mahallede ancak
Senin burada bu muhabbeti yapman bile yanlış direk ilk dakkasına haber vermen lazımdı
Belki bilen biri olur direk bulurum bir ummut benimkide
Hayırlısı dostum
Söyledim kiz cevp vermiyo ariyom acmiyoo
Geri döner sana sabırlı ol
Bul onu dedi
Bulabilecek olsam bulurum sana söylemem gerekmezdi deseydin ya
Söyle mantık çerçevesinde baksın kedi gitmiş şimdi inatlaşmanın sırası değil yardım et bulalım felan de
Gelemem diyo dolmus param yok erkek arkadasi yollamiyooo kirtane saydi burada hava yagmurlu cok zor bulmak ama bul onu diyo
Ne boş yapıyor o yaw ben tilt oldum mal kedi senin senin kedin kayboldu gelip yardımcı olacağına daha çok sitrese sokuyor insanı
Sabahtan beri baya sitrese girdim mahvoldum
canım arkadaşın yüzünden bende olsam bende strese girerdim sen aradın mı aradın elinden geleni yaptın mı yaptın artık sana beklemek düşer o değil sanki hiç umrunda feğilmiş gibi bul onu diyor aw
Bulamamki heleki bu havada miyavlasa ses duyamam yagmur var cikmaz bide bizim buralar birsuru kopek var acikinca cikicak meydana koyde herkeze duyurdum kedim kayip tasmasida var fazla uzaga gidiceni sanmiyom zati
özgürlügüne kavusmus işte
Kendi gelmezse zor bulursun