Evcil Hayvanlar Kedi mantarına çözüm var mı? Deli_miyim Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar evde birden fazla kedim var. Yavrular bir cogunda mantar var. Bunun önüne nasıl geçebilirim ne kullanayım. Bu mantar tekrarlar mı Kedi mantarına çözüm var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nirhamm Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 940 cevap paylaştı. İlacı var pahalı değil çoğalmadan al mutlaka 0 2 Yorumla Deli_miyim +1 yıl Hangisi Yorumla nirhamm +1 yıl Fotoğraf yüklemek zor oluo, eczane bilir sor sen merhem zaten hatta kediyi de götür 20 lira fiyatı Yorumla
SimonRiley Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bugüne kadar bir sürü kedi besledik evde, hiçbirinde mantar olmadı ilk defa denk geliyorum şu an. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlacı var pahalı değil çoğalmadan al mutlaka
Hangisi
Fotoğraf yüklemek zor oluo, eczane bilir sor sen merhem zaten hatta kediyi de götür 20 lira fiyatı
Bugüne kadar bir sürü kedi besledik evde, hiçbirinde mantar olmadı ilk defa denk geliyorum şu an.
veterinere götür. bi çözümü vardır