Arkadaşlar bu kedi tüyleri ile nasıl baş ediyorsunuz? Valla cam dan atıcam ama kıyamıyorum...

Arkadaşlar bu kedi tüyleri ile nasıl baş ediyorsunuz? Valla cam dan atıcam ama kıyamıyorum...

Ben turuncu kedilerin hastasıyım ama bu beyaz kedicik de aşırı poncikmiş😂 arattım googledanmış senin değilmiş 😂 Allah'ım tatliliga bakar mısın 🥺
Yooo bu benim değil, ama buna benzer cinsde
Annem ya beni kovacak ya da kediyi 😅
Çok döküyor. Neden böyle bunlar.
Bilmiyorum ki hiç beslemedim mevsimle alakalı olabilir. Beslesem maymun beslerdim onlar cok tatlı 😂
Yeni eve geçtiğim de köpek alacağım, en azında bahçesi olur takılır. Atacam kediyi, 😂😂
At zaten 😂kuzenim besliyor şeye çok düşkün bunlar insan 1 bu kediler 2😂 kizginlik zamanları çok fena bunlar halıya oraya buraya heryere sana bile halleniyor😂
😂😂😂
Gerçi okadar sevimliler ki bağlandıktsn sonra atamazsın öyle kopamazsin
Bağlanmadan atmayı planlıyorum :D 1 saat önce iki patisinden tutup çevirdim başı döndü sjjsjs
Sana maruz kalması kötü olmuş desene ozamn😂
Kurban olsun bana 😂😂😂
Vefaliysa olur vefasızsa çok beklersin😂
Sanırım bir kaç güne kuzenime postalarım. 😅
Hayvan beslemek zor ya. Muhabbet kuşu besledim ben de kaç kez. Biri fazla yaramazdı banyo camindan kaçtı. Diğeri soğuk algınlığına yakalandı sanırım hastalandi öldü birini de durmadan kızgınlık yumurtası verdiği için petshopa vermiştik biz baş edemedik😂 ölünce çok üzülüyor insan ama
Dediğin gibi çok zor. Ben birde çalışan biriyim eve anca yatmaya geliyorum. Annem zaten benim kıllarımdan bıktı bir de kedinin ki çıktı diye isyan ediyor :D :D
Bukalemuna bile okeyim ama kedi ıı ııh 😂 5 dk seviyorsun heryerin tüy kıl oluyor
Valla siyah pantolonum her yeri kıl oldu. Bir kaç gün daha hevesimi alayım 😅
Kuzene şutlarım jsjs
Hep siyah giyenlerdensen daha belli oluyor siyahta. Annen yikadiginda bile cikmayacak kadın yikadiktan sonra bile eliyle temizlerken çok kulağını cinlatacak😂
Evet hemen her şeyim Siyah...
Yok ya Çok net anladım. kedi bana göre değil :D :D
3 5 tane kadını etkileyecegim diye değmez cidden onun yerine yılan besle ama pantolonda😂 daha çok düşürürsün ozaman😂
yok be valla kadınla alakası yok :D kadınları etkilemek için kediye ihtiyacım da yok ;) :D
Resimde ki mi kediniz? Özel tarakları oluyo ya onunla tarayın ya da minik diş mesafesi az olan el tarağıyla tarayın kediler öyledir bir kızarsın bir bakar yüzüne kıyamazsın
Buna benzer kedim var.
Yeni aldım ama aşırı tüy döküyor.
Taramak işe yarıyor mu gerçekten
Evet işe yarıyo bir süre günde bir kaç kere tara etkisini göreceksin önceleri tarağa çok tüy çıkacak zamanla azalacak yine de geçmezse veterinere gösterirsin sağlık sorunu olmasın sora bir de resmdeki gibi kediler baya oyuncu şımarık ve aşırı meraklı oluyolar benm de kedim böyle tüylü
Atma bana ver ben bakarım ısırıp ısırıp
:D olur veririm
Cevap
1Cevap
Ben gelende düzenli tarıyorum. benim kedim fazla dökmüyor.
Bugün bu konuda bilgisi olan biri ile konuştum, imkansızmış :/
Fakat sağlıklı beslenen ve stres altında olmayan kedilerin ki daha az dökülürmüş.
Kediye bak hele bide stres yapıyor :D
Sahibi neden oluyordur belki 😀
:D daha 2 gün tanıştık kedi ile yarın postalıcam :D
Umarım ortada bırakmayacaksındır?
Yooo kuzenime göndericem. Kedi bakmak bana göre değil :D anam kızıyor jsjsjs
Hee kuzenine gönderiyorsan sorun yok o zaman 😀
Umarım yeni sahibi ile mutlu mesut yaşarlar.
Hayvanlara bakmak zor iş.
Kolay gelmesi için çok sevmek gerekir.
Sevmekten yana sıkıntı yok da bu kadar kıl tüy tahmin etmedim ki. Neyse teşkkrler lotuscum :D
Rica ederim akrepcim 😀
uzun tüylü kediyse senede 2 kere traş ettirmen lazım düzenli bir şekilde taramalısın 2 günde bir tara
Eve kedi almayıp, onlari doğal ortamlarında rahat bırakmak gerekir..
Düzenli tarıyor musun?
Yokkk yeni aldım. Tarayınca tüyler az mı dökülüyor
Yani tabi etkili olur tarayarak dökülecek tüyleri sen bir arada toplamış olursun, en azından daha az dökülmüş tüy görürsün.
Traşla hallediyolarmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?