Selamlar Dünya da En Güzel Yaratılan Canlılar Olan Kedileri Ne Kadar Seviyorsunuz Yüzde Belirleyecek Olsanız Bu % Kaç Olur du? Örneğin Bu Resimler de ki Gibi Kediniz Olsun İster Misiniz?🐈😻
Kedileri Ne Kadar Seviyorsunuz Yüzde Belirleyecek Olsanız Bu % Kaç Olur du 🐈😻 Resimlerde ki Gibi Kediniz Olsun İster Misiniz?
aynen katılıyorum sana kediler dünyanın en tatlı hayvanları bence hem dinimizcede onlara bakmak sevap tüm hayvanlara bakmakda sevap bence
1.5 yıl once falan 4 kedi buldum sokakta daha yeni doğmuş anneleri yoktu aldım onları büyüttüm sonra sahiplendirdim
su an iki tane daha var biri benim diğeri daha küçücük onuda büyütüp sahiplendircem yani sokaktaki küçük kedileri bulup büyütüp sahiplendiriyorum hem kedilere yemek veriyoruz hemde evdeki çocuklar onlarla oynuyor elimden gelse evimi kedilerle dolduracam ama oda olmuyor maalesef bende bir kaç tane alıyorum
Ana Sayfa > Evcil Hayvanlar > Sorular > Kedileri Ne Kadar Seviyorsunuz Yüzde Belirleyecek Olsanız Bu % Kaç Olur du 🐈😻 Resimlerde ki Gibi Kediniz Olsun İster Misiniz?