Ben N&D az tahıllı somonlu kısır kuru mama ve Proplan Alabalıklı kısır kuru mama alıyorum. İkisini karıştırıp veriyorum. Yaş mama olarak da haftada bir Royal Canin kısır yaş mama. Hergün Gim&Cat Malt. Keflr ve laktozsuz yoğurt veriyorum. Birde haftada bir Taurin içeren vitamin.
Proline den şaşmam. Bütün kedilerim bayılıyor. Mesela Ay biftekliyi seviyor. Miro balıklıyı seviyor böcek de ördekliyi çok seviyor. İştahla yiyorlar ama finalde iflas eden ben oluyorum :D
@Ildır35 sebep? diğer markaları sevmiyorlar yemiyorlar hep çöpe gidiyor bozuluyor. Zengin değilim whiskas alayım. Proline seviyorlar bende onu alıyorum
4 kedim var henüz hiç sorun yaşamadım vallahi karışık ne olursa alıyorum. Yavruyken onu kullanmadım ben o yüzden net bir şey diyemem. Ama dediğim gibi biz hep ek gıda verdik. Veteriner önermişti haşlanmış yumurta mesela rendeleyip veriyorum yiyorlar. Et, et suyu... Bazen kendim ıslak mama yapıyorum yumurta, havuç, kabak, et veya et suyu, patates hepsini haşlayıp püre olarak veriyorum güzel yiyorlar maşallahları var. Bu mamayı yavrulara da yaptık çok tuvalet takibi yaptıktan sonra sıkıntı olmadı.
Oyyy bence evde pişen tavuktan ver derim. Mama da kuru mama al yaş mama sevmiyor sokak kedileri. Aldığın mamayı başta yiyebilir ama sürekli yiyemez arada ev yemeği de ver
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
En iyi markalar bunlar.
İçinden yavru olanını alırsınız.
Acana.
Orijen.
Bravery.
Brit Care.
Mera.
N&D.
Proplan Alabalıklı.
Alleva.
Exclusion.
Advance.
Royal Canin.
Sanabelle.
Hils.
Kesinlikle ona diyecek yok
Ben N&D az tahıllı somonlu kısır kuru mama ve Proplan Alabalıklı kısır kuru mama alıyorum.
İkisini karıştırıp veriyorum.
Yaş mama olarak da haftada bir Royal Canin kısır yaş mama.
Hergün Gim&Cat Malt.
Keflr ve laktozsuz yoğurt veriyorum.
Birde haftada bir Taurin içeren vitamin.
Proline den şaşmam. Bütün kedilerim bayılıyor. Mesela Ay biftekliyi seviyor. Miro balıklıyı seviyor böcek de ördekliyi çok seviyor. İştahla yiyorlar ama finalde iflas eden ben oluyorum :D
Kedilere acıdım.
Yazık.
@Ildır35 sebep? diğer markaları sevmiyorlar yemiyorlar hep çöpe gidiyor bozuluyor. Zengin değilim whiskas alayım. Proline seviyorlar bende onu alıyorum
Allah tüyleri kadar ömür versin ne güzel isimleri
Amin hepimizin ^_^
Whiskas önermem.
Proplan'ın mamaları fena değildi.
Teşekkür ederim
Orta kalite bir mama arıyorsan Lavital kedilerim aylardır severek yiyor. Ama biz ek olarak arada bir et yumurta ile destek veriyoruz gıda olarak
Ya ben de ona baktım ama emin olamadım daha küçük 1 yaşında bile değil somonlu var diyoe sitede bir arkadaşım balıklılar sıkıntılı olabiliyor dedi
Alakası yok ben neredeyse 8 9 ay somonlu yedirdim sıkıntı olmadı. Kedinin neyi sevdiğine bağlı bu tamamen
4 kedim var henüz hiç sorun yaşamadım vallahi karışık ne olursa alıyorum. Yavruyken onu kullanmadım ben o yüzden net bir şey diyemem. Ama dediğim gibi biz hep ek gıda verdik. Veteriner önermişti haşlanmış yumurta mesela rendeleyip veriyorum yiyorlar. Et, et suyu... Bazen kendim ıslak mama yapıyorum yumurta, havuç, kabak, et veya et suyu, patates hepsini haşlayıp püre olarak veriyorum güzel yiyorlar maşallahları var. Bu mamayı yavrulara da yaptık çok tuvalet takibi yaptıktan sonra sıkıntı olmadı.
Enjoy alıyorum kedi çok alınca uygun oluyor
Teşekkür ederim
Kedi ev kedisi mi sokak mı? :)
Sokaktan sahiplenilen kedi :) yavru
Oyyy bence evde pişen tavuktan ver derim. Mama da kuru mama al yaş mama sevmiyor sokak kedileri. Aldığın mamayı başta yiyebilir ama sürekli yiyemez arada ev yemeği de ver
Süt sakın verme ama su ver onun yerine
Teşekkür ederim :)
Niye bunu atıyorsun :)
Smile yani
Mutlu oldum çünkü
Aaaaa tamam
Proplan kullanıyorum ben
hills ton balıklı
Fiyatı ne kadar
sürekli zam geliyor da en son aldığımda 7 kg 900 falandı
Şimdi araştırayım pahalı ama belki uygunu vardır
ben hep tavuk yedirdim