MEO marka çorbalar var ödül maması olarak geçiyor paketi açın ve agzına tutun o yalayacaktır ve o yaladıkca siz sıkın ve paketi bitirin her cins kedi o mamaları çok seviyor faydası olacaktır
benimki de o şekilde idi biz ısrarcı olduk tek tek hatta avucumdan yedirdim veterinerimiz yaş mama önermediği için. İsterseniz veterinerinize sorun daha kendine gelmediği için böyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kısırlaştırıldıgı için bir kaç gün halsiz ve bitkin görünür ve mamasını yarı yarıya karışık olarak koyabilirsin
Enerjisini toparlaması için bir şey yapabilir miyim
Tavsiyen var mı ya
Ödül maması verebilirsiniz
Çok teşekkür ederim ya
MEO marka çorbalar var ödül maması olarak geçiyor paketi açın ve agzına tutun o yalayacaktır ve o yaladıkca siz sıkın ve paketi bitirin her cins kedi o mamaları çok seviyor faydası olacaktır
En erken zamanda alıcam
Umarım çabuk toparlar
Çok teşekkür ederim yardımın ve bu saatte uğraşıp cevap verdin
Çok sağ oll
Rica ederim hayvanlarda bir canlı onların dili bizler olmalıyız hayırlı sabahlar
Kesinlikle katılıyorum
Hayat insanoğlundan ibaret değil
Hayırlı sabahlar
Bir şey sorucam
Sıcakta mı tutsam daha iyi yoksa soğukta mi
Hiç o durumlara girmenize gerek yok maglum havalar zaten sıcak normal bir oda sıcaklığı ideal
Tamamdırr
Hangi marka mamayı kullanıyorsunuz
Trendline diye bir marka
Kısırlaştırılmış mamanın markası da Advance
Phetsop işletmemiz var ve bizimde kısır bir british kedimiz var biz ona royal canın kısır veriyoruz
Bu kısırlaştırılmış mamayı daha vermedim
İştahı hep yerinde değil az yiyor
Mamayı beğenmezse senin dediğini alabilirim
Royal canın deneyebilirsin çok memnun kalacaktır
Onu çok öneriyorlar ya
Almayı düşünüyordum aslında
Bakalım ya eminim sevecektir
yavaş değiştir ilk 2 gün yüzde 25 yeniden koy
sonraki 2 gün yüzde 50 50
sonraki 2 gün yüzde 75 yeni koy
Tamamdır
Çok teşekkür ederimm
Bir şey sorucam
Enerjisinin yerine gelmesi için yaş mama versem bir şey olur mu ya
Mama yiyor ama iştahsız ve az yiyor ya
benimki de o şekilde idi biz ısrarcı olduk tek tek hatta avucumdan yedirdim veterinerimiz yaş mama önermediği için. İsterseniz veterinerinize sorun daha kendine gelmediği için böyle
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!