Eve yeni bir bebek geldi, ama benim evde güzeller güzeli kara bi kızım var. şu an bebekten korkuyor ona bakıp tıslıyor ve kaçıyor zarar vermez biliyorum çünkü korkup kaçıyor ve hep uzaktan onu izliyor onu da hep seviyorum ama bebek de pek ufak ilgi ihtiyacı var. Kıskandığını sanmıyorum çünkü bize karşı tavrında bir değişiklik yok. Ama nasıl alışacak bebeğe bilen var mı?
Ya annesi bırakıp gittiği zaman kurru mama yemişler kıtır kıtır ama benimleyken yemedi dünden beri de aç kalsın istemedim yaş mama aldim içine su koydum iyice ezdim minik minik yaptım hem su içmiş oldu hem mama yedi baya doyana kadar uzun süre yedi kuru mamayi da yaş mamaya karıştırarak yemesini sağlamayı düşünüyorum sence başka ne yol deneyebilirim
Psikopat evet biraz ama delidir kendi halinde bize ya da başka bir canlıya zarar vermez sadece manyak gibi hareketleri var o yani korkuyor zaten uzaktan bakiyo yaklaştığında pati atar diye korkmustum tisladi ve kaçtı
Yaklasmiyor meraklidir normalde cekmecemi açarım lastik toka bulma heyecanıyla diğer odadan duyar gelir sokar kafasını işime gücüme engel olur ama bundan kaçtı 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Zamanla alışıyor sevgi göster sürekli yeter
zamanla alışır kendisi
Yaa çok tatlı ismini ne koydun 😍 bence zamanla alışır. İkisine de ilgi göstermeye devam et tavırlarına bakarsın ☺️
İsim bulamadım henüz duman diyen var badem dediler sakız olabilirmiş benim kızımın adı gece buna ne desem bilemedim
Rengi dumana benziyor benim de aklıma duman geldi. Yaz bir kağıda koy önüne hangisini seciyorsa onu koy 🤔 kendi adını kendi seçsin
cinsiyetleri ayri ise alisir hemen yok degil ise o ask hic bir zaman olmaz :)
Benim kara kızım disi yeni gelen erkek
o zamanda alisirlar :)
Onu sadece elinle besle bogazının altını devamlı okşa
Ya annesi bırakıp gittiği zaman kurru mama yemişler kıtır kıtır ama benimleyken yemedi dünden beri de aç kalsın istemedim yaş mama aldim içine su koydum iyice ezdim minik minik yaptım hem su içmiş oldu hem mama yedi baya doyana kadar uzun süre yedi kuru mamayi da yaş mamaya karıştırarak yemesini sağlamayı düşünüyorum sence başka ne yol deneyebilirim
Süt ver 2 hafta daha kuru mamaya başlama yaşmama yiyosa yaş ver sert mama dişlerine zarar verebbilir küçük oldu için
Yavru kedi sütü mü
İnek sütü de kulana bilirsin ama eyer anesini yakalaya bilirsen onu tutup emzir çünki anne sütüne ihtiyacı var
Annesi yok bıraktı gitti gelmedi de 3 kardesti biri abimde birini kuzenime verdim biri de bende bahcedelerdi kaçtı gitti fıstık kizim
Birde sosis ver küçük parça halinde ama hep elinle besle önüne atıp bırakma
Siringayla su veriyorum
Küçük bir kaba koyarsan daha iyi alışır içmeye kaç haftalık yavru
1 buçuk aylik
O artık kendi içe bilir bi kaba kuy bence suyu ama beslemeye gelince hep elinle ver
Çok teşekkür ederimm
Rica ederim ne demek bende çok severim kedileri arada beni bilgilendir istersen başka sorularda sorabilirsin kedi için
Teşekkür ederimm tabikide sorarım
Benim xp düşük oldundan burdan yazabilirsin
Birlikteyken onu yanına bırak sen sevdikçe kedinde sever
Zamanla alışıyorlar emin olabilirsin. Tabi ki ara ara dövüşecekler. Bunun önüne geçmek çok zor.
İlk zamanlar da böyle davranması normal. Zaman geçtikçe alışır beraber oyun oynarlar
O psikopat yer yavruyu tipe bak 😄
Psikopat evet biraz ama delidir kendi halinde bize ya da başka bir canlıya zarar vermez sadece manyak gibi hareketleri var o yani korkuyor zaten uzaktan bakiyo yaklaştığında pati atar diye korkmustum tisladi ve kaçtı
Tuşları ve kaçtı haha koptum
Yaklasmiyor meraklidir normalde cekmecemi açarım lastik toka bulma heyecanıyla diğer odadan duyar gelir sokar kafasını işime gücüme engel olur ama bundan kaçtı 😅
Ufaklığın yerinde olmak istemezdim
Haha niyee cocumun bi tersligi yok ki onaa
Ufaklığı yiyeceahh
zamanla alışır kendisi
zamanla alışır bence zorlamayın şimdiden
Siyah canavar gibi🤣😱
Bırak bir dovsun
Yapmiyor yapar sandim ama yapmadı tisladi kaçtı korktu ondan
Alişir zamanla heralde bizim burada 50 kedi var bir arada yaşıyorlar
Bende onu anlamıyorum sokakta hepsi bir evde niye bu böyle oldu
Yaşı ufak büyük farkı var ondan
Evet tabi de alisir dimi