Kedi koltuğuma doğurmuş ve beni odaya sokmuyor. Nasıl kendime alıştırırım?

Şimdi arkadaşlar, bizim evde kardeşimin ve benim odam var. Benim odam biraz daha küçüktü ve sıcaktı. Bende yaz süresi boyunca kardeşimin odasında yatmaya karar verdim çünkü daha serindi. Zemin kattayız ve hep evin balkonundan kedi girer koridordan geçer gider. 1-2 ay böyle devam etti. Sonra benim odamdaki koltuğun içinden yavru kedi sesleri gelmeye başladı. Meğersem hamile kedi pencereden girip koltuğun arkasındaki boşluktan içeri girip orada doğuruvermiş. Bizi odaya sokmuyor. Girince hırlıyor ki benim odamda kıyafetlerim var. Şimdi onlardan korkmasamda kendi odamdan mahrum bırakılmak zoruma gidiyor. Ama onlar çok da tatlılar dışarı atmaya kıyamam. Ben sizce o kedilere kendimi nasıl alıştırabilirim? Yani evcileşsinler istemiyorum. Kedilere alerjim var. Uzun süre aynı ortamda kalınca alerji tetikleniyor. Yani o odada kalsınlar ama beni sevsinler istiyorum, gelince yanıma gelsin kendilerini sevdirsinler istiyorum. Ama anne çok saldırgan ve korumacı, çocuklarıysa çok korkak. Ama bir görseniz nasıl tatlılar. Anneleri alışırsa onlarda gelirler diye düşündüğümden. Bu niteliklere sahip bir kediyi kendime alıştırabilir miyim? Yapabilirsem nasıl yapıcam? Bilgisi olan biri söylerse çok minnettar olurum.

Kedi koltuğuma doğurmuş ve beni odaya sokmuyor. Nasıl kendime alıştırırım?