Dalgıcın biri akvaryuma dalıp köpekbalığı ile dans etmiş, yüreğe cesarete bak maşallah.
Dalgıc: Bak bizim sharkımız çalıyor https://t.co/vYbo2OydHJ
— Berkay Yükselen (@berkay_yukselen) August 15, 2022
Dalgıcın biri akvaryuma dalıp köpekbalığı ile dans etmiş, yüreğe cesarete bak maşallah.
Dalgıc: Bak bizim sharkımız çalıyor https://t.co/vYbo2OydHJ
— Berkay Yükselen (@berkay_yukselen) August 15, 2022
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Yürek değil eğitim ve bilgi gerekli. risk olsa sizce öyle dans eder mi? etti diyelim adam ölse tekrar izin verirler mi buna.
Bilinenin aksine her köpek balıgı insanlara saldırmaz , ve özellikle beslenen bir köpek balıgı ise saldırmaması normal yavruluk döneminde egitilenlerde var... 🥂
yani onun kadar yüreklimiyim bilmem de o dalgıçtan zeki olduğum kesin:) girmezdim köpekbalığıyla dalaşa
Bu camgöz köpekbalığı, zararsız oluyorlar saldırmazlar. Bu dansı bir white shark ile yaparsa işte o zaman cesaretliymiş derim 😁
Ulkemizde klasik muzikle ehlilesebilen, nezaketlesen insanlar mevcut olduguna gore, kopekbaligiyla da hayli hayli dans edilebilir
Bununla girerim bunun yanına ufak ağız şeklinden de anlaşılacağı üzere saldırsa da çok zarar verebileceğe de benzemiyor
Benim kalıbım ne köpek balığı dediğin şey 2 tane on katlı bina demek insanlar ancak tuzak kurarak öldürür hayvancagızları
Kasım ayında Mısır’a kızıl denize dalmaya gideceğim köpek başlığı o bölgede varmış dalışlarda bazen onlarla yapılıyor
Küçücük köpek balığı. Ayrıca ilaçla sersemletmişler belli. Bir köpek balığı kendini o şekil bırakmaz
Evet yürekliyim. Zararsız bir köpekbalığıyla dans etmek bir başarı mı yani... yiyorsa aynısını büyük beyaz köpekbalığıyla yapsın bakalım.
Aptallık ile cesur olmak arasında fark var. Yani oraya girmem gereken bir durum olursa çekinmeden girerim
Kafasını timsahın ağzına sokanlar da var. Bazen ısırıp ne kadar canım olduklarını hatırlatıyor. Bu cesaret değil. Köpek balığı ısırsa hayatı bitti.
Prof dalgıç olsaydım dans etmez avlardım. Çakıyı çekip karnına tak tak tak 🤣
sacmalik boyle birsey mumkun degil uyusturulmus gibi duruyor kopekbaligi ayrica
Kardeş biz yıllarca koynumuzda yılan beslemişiz jaws bize hafif kalır
Bir podcastde kopem baliginin burnuna dokunun hizli geliyorsa falan diyordu bi adam. Anasini satiyim 92 model sahin herhalde yanlayarak gelicek burnuna dokunucam bide hemde o esnada
Gereksiz hareketler Kolpaçinodaki Sabri abiye sormak lazım 😄 söyler cevabı
Cesaret demek başkasının yaptığını yapmaksa ben yaşamayı tercih ediyorum :))
Senin bu paylaşımı gördüm okudum geçtim instagramdan o videoyu gördüm 😂
Türkiyede günün 24 saati sokağa çıkma cesareti gösteren insanlara bunu sormanda ne biliyim
Yaparım lakin türünden türüne değişir örneğin bir resif köpek balığı ailesinden veya en fazla Limon köpek balığıysa yaparım ( bu arada limonlarda İstanbul da akvaryum da var ) ama gidipte boğa , kaplan veya büyük beyazla olmaz bu işler
yaklaşık 2 yıl İzmir de dalgıçlık yaptım vatoslarla dans ettim ama köpekbalığına denk gelmedim
cesaret ile canım arasında ince bi çizgi var. ben ortadan gitmeyi tercih ediyorum:)
Hayatım yeterince adrenalinli almıyım
erkkekler nedne uzuun yaşamaz adlı eser bu
Köpekbalığı fobim var
Hiç gerek yok böyle atraksyonlara 😂
Akvaryumdakiler le ederim ama açık okyanusta asla!
köpekbalığı onu parçalar
Hayır işim olmaz.. Keyifli günler..
Biz merrrrmiyeee kafa atıyoz esenyurtda
Adam işi biliyor demek ki
yok henüz o kadar delirmedim :)
17 yaşında bir camgözün saldırısınauğradım
Kiminle dans ediyorsun dedikleri bu olsa gerek
Burcumuz balık yane
Neden olmasın severim bu tür aksiyonları
Nau nau
Yok değilim
cesaret mi bu