Köpek bakmak için bahçeli ev şart mıdır?

-
(15 Ağustos 2022, köpecikk, saat: 20:47).
Şart
Şart değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Köpek bakmak için bahçeli ev şart mıdır?

-
(15 Ağustos 2022, köpecikk, saat: 20:47).
Evcil hayvanları çok severim çok özel varlıklar ama evin içinde koltuklar vs düşününce o yüzden makul bulmuyorum ve evcil hayvanı bu yüzden kabul edemiyoruz villa misafirlerimizden gelen taleplerde sevmemek değil ama dışarıda olmaları daha sağlıklı bence
Selamlar
Eğer ki Benim gibi av köpeği kangal aşkın varsa Bahçeli olan değil köye dağa ihtiyacın var
Diğer süs köpeği tarzında ufak cinsler için ev yeterli ama bana göre yetersiz
Değil, apartman dairelerinde köpek besleyen insanlar da var. Mesela ben. Ama bakımı önemli tabii. Daireniz küçük ve köpeğiniz büyükse tavsiye etmem. Ve her gün muhakkak dışarı çıkarmalısınız yoksa hayvana eziyet olur.
Rahat bir ev olması gerekli hayvanı eve hapsetmek oynayacak ve doğasında almak hoş değil zevk için hayvanlara eziyet edilmemeli olmalı taraftarıyım
Cevap
50Cevap
Hayır değildir köpeğin cinsine göre site de de bakılabilir
kanka şimdi köpeğin küçükse evde beklersin ama büyükse evde beslemek sıkıntı yani hep şey ayak altında olur ondan sonra öp oyun isterse yapar hani küçük köpek o kadar dikkat çekmedi ama büyük köpek bilemiyorum Bahçeli olsa büyük köpek için iyi olur aslında
Tuvalet eğitimi verildiyse, günde en az 1 saat dışarda doyasıya vakit geçirebiliyorsa, güvenli bir balkon veya teras varsa bakılır. Ama bunlardan biri bile yoksa bahçe şart. :)
Şart değil ama evde köpek beslemeyi uygun görmeyen bir kesim var. Misafir olarak gelmezler. Gelmesinler de zaten dimi? 😏
Evdede bakımı olabilir ama enerjisini atabileceği bir alan olması gerek onunda dünyasının sadece o odalardan ibaret olmadığını öğrenmesi gerek
Benim gibi Fransız murebbiyesi tarafından yetiştirilmis nezih İstanbul beyefendisiyim. Besleyeyemem heyven
Bakması daha kolay olabilirdi öyle tabi ama şart değil öyle olsa bu devirde çok az insan köpek sahibi olabilirdi
Daha önce evde besledim, kediyi de öyle. Aşırı kıl tüy oluyor. Daha evde bakmam zaten ikisi de iş yerinde.
Şart veya değil diyemem ama müstakil ev daha rahat olur diğer türlü hem komşu sıkıntısı hem hatvan özgürlüğü sıkıntı
Şart yani apartman da olmuyor şikayet eden oluyor zaten köpeklerin doğasına aykırı köpek dediğin çayır çimen açık alan canlısı ev de doğru olmaz kafayı yer.
Değil. Evde bakılabilecek köpek cinsleri de var.
Şart değil. Şart diyenler köpeğe bakmak yerine bahçeye atıp ilgilenmeyen insanlar.
Bence şart.
Evde evcil de olsa hayvan olmuyor özgürlüğü kısıtlanmış oluyor.
Sart degil tabii ama olmasi buyuk bir avantajdir
Ben 6 sene evde baktım. Olsa iyi olur ama şart da değil bee
Kedi köpekten bulaşan ciddi zootik hastalıklar gelişebilir.
Hayvanların evde kapalı yaşamalarına gönlüm razı değil
Evet şart kopek evde bakilmaz çünkü dogasina aykırı hem dinen de pek uygun degil
Şat degil cnmm seninle aynı yatakta uyusun cnmm
Soruyu 6 yaşındaki Golden Retrievetimle uzanarak okudum. Apartmanda yaşıyorum
Benim köpüşüm bahçem olmasa bile yanımda evimde yaşıyor bizimle beraber
şart değil, gayet apartmanda bakan tanıdıklarım var ve zorluğu olmadığını söylüyorlar.
Evde de rahatlıkla bakabilirsin bendede küçük bir kedi var
Herkesin tarzı aynı değildir ama ben bahçeli evim yoksa beslemem
Hayvanın doğası gereği, toprağa sürekli değmesi gerekir
Evet şarttır. Vicdan mastürbasyonu yapmak isteyenler, köpeklerini küçük bir odaya hapsedip arada fotoğraf ve videolarını sosyal medyadan paylaşabilirler.
Köpek için daha iyi olur
Arkadaşımın köpeği var hep eve işiyip 2 numarayı yapıyo günde 5-6 kere
Şart değil tabikide ķöpegin eğitimini güzel olduğu sürece hiç bir sıkıntı olmaz hatta çok güzel bir ev arkadaşı bile olabilir
Kesinlikle şart yoksa şikayet ediyorlar, benim arkadaşım vardı şikayet etmişlerdi onu.
Sus köpeği için gerek yok ama diğer cins köpekler için çok gerekli :)
Bahçe iki taraf içinde cok güzel çünkü köpek arkadaslarıyla eve çıkabilir yası gelince
İnsanlar kendi egoları için hayvanları doğal yaşamından mahrum ediyorlar.
Bahçesiz de olur ama bahceli en temizi, diger türlü şartlar zor oluyor gercekten
Evet şart bence hatta bahçeli müstakil ev daha iyi
Valla annem beni evde besliyor
hangi cins aldığına göre değişir
Şart değil bence
Irkına göre değişir bence
Sevgi olsun yeter be usta ;))
Çok istiyorum ben şart gibi ama olmasın da
Yani bahçesi olsa çok iyi olur onun icjnde
Bahçe şart , Bahçeli çok daha güzel 😊
Aslında değil ama çok fazla dışarı çıkarman gerekebilir.
Şart. Evin içinde olmaz, olmuyor
Bahçeli ev olması daha güzel
Evde hapsetmis oluyosun bahce olsa neyse
Bahçe daha iyi olur yaa
şart değil lakin ev çok pis kokuyor diye biliyorum
Değil
Hayır degıl.
Evde bakabilirsiniz
evde olmaz.
Şart
Bana göre sart
Sart