Veteri̇ner ve kedi̇ sahi̇pleri̇ lütfen bakın 😫🙏, yavru kedilerim yatağıma kaka ve çişini yapıyor ne yapmalıyım?

Bulalı 2 ay olacak ilk günler dikkatsiz olduğum için yatağı birkaç kere pislettiler ama kum eğitimini verince sorun bitmiş oldu. 3 hafta önce onlara alaturka eğitimi vermeye çalıştım fakat bu bir kedimin hoşuna gitmedi ve gidip yatağıma kakasını yaptı, bunu gören diğer yavru aynı şekilde yatağa gitmeye çalıştı. Tam düzeldi derken abim köpeğini bir günlüğüne bize getirdi, onlarda korkudan tuvalete gidemediği için gene yatağıma yaptılar😔

Şimdi ise tuvalete gitmeye üşendikleri zaman yatağıma yapmaya çalışıyorlar, 3 gün önce onların eski kumu ile çam peletini karıştırdım ve gene beğenmedikleri için evin birkaç yerini kirlettiler.

Ne yapmalıyım böyle devam ederse onlara bakamaz hale geleceğim...

Sağlık sorunları yok sadece birkaç kere yatağıma gittikleri için orayı tuvalet sanıyorlar.

Yatağı iyice temizledim, alez olduğu için bazanın kirlenme ihtimali olmadı, yastık ve yorganları en iyi şekilde temizledim.

Güncellemeler
+1 yıl
Birisi 4-5 aylık diğeri 3-4 aylık falan..
Veteri̇ner ve kedi̇ sahi̇pleri̇ lütfen bakın 😫🙏, yavru kedilerim yatağıma kaka ve çişini yapıyor ne yapmalıyım?