Daha önce uzak kalıp sonra tekrar bakan var mı?
1 Ay sahibinden uzak kalan kedi sahibini unutur mu?

-
(11 Ağustos 2022, kedicikk, saat: 15:28).
Unutur
Unutmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Daha önce uzak kalıp sonra tekrar bakan var mı?
1 Ay sahibinden uzak kalan kedi sahibini unutur mu?

-
(11 Ağustos 2022, kedicikk, saat: 15:28).
Unutmaz. Kedimden 1 yıl uzak kaldım. Benden başka kimsenin yanında yatmazdı. 1 yıl sonra eve döndüm üzerimde uyumuş sabah da üzerime işemişti. bana kızmış mış hanım efendi...
Van Çeçil cinsi olup en uzun yaşayan kedilerden biriydi 17 yıl...
1 Ay değil ama bir kaç gün evden uzakta kalınca hayvan gerçekten sahibini özlüyor. Amcamın kedisi bana emanet edilmişti. Arada bir kontrol etmeye çıktığımda kapı sesini duyar duymaz miyavlıyor hayvancağız :) sürekli peşine takılıyor ayağına yapışıyor falan gerçekten yalnız kalmak istemiyorlar evde.
Cevap
14Cevap
Unutmaz ama küsebilir. Kedinin huyuna suyuna bağlı. Bazıları çok alıngan oluyor. Beni bıraktın diyerek yaklaşmaz ya da pas vermeyebilir.
Unutmaz
Hayır asla unutmuyor gerçekten sahibi olarak bildiyse yıllar sonra bile hatırlar sahibini kediler 🥰 cedric izledin mii 😅
Haha yok tatlım ya şehir dışındayım vaktim olmuyor :D
Benim kedi kesin unutmaz. Kendi free takılıyor zaten eve ya da iş yerine gidiyor. Ne zaman geleceği belli değil.
evet bunlar farklı köpek olsa sıkıntı cıkarır da bunlarda kım bunu okşar yemek verırse takılır pesıne gider
Bizim Şakir vardı Kedim yani beni unutmamıştı o civarda bir ayrılık sonrası.
hayır unutmaz bezini değiştirdiğin bebek kimindi ve zorlandın mı değiştiriyorken
Haha neden bu soruyu defalardır soruyorsun, takıntılarının olduğunu düşünüyorum, kimsenin bezini değişmedim çünkü anne değilim
evet anlamıştım zaten değiştirene kadar soracağım sen görürsün yelloz
Hahahahaha
;) ;) ;)
Tatil için 1 ay ayrı kaldık. Unutmadı ama başkasına alıştı çok kıskanıyorum.
Kediler asla unutmaz benim bir kedim var işim dolayısıyla şehir dışına çıktım bir yıl görmedim annem bakıyordu eve geldiğimde yine kucağıma geldi bana sürtünmeye başladı.
Bizzat test ettim, beraber çokça zaman geçirdiğim kardeşimin kedileri 1,5 senede beni hiç unutmadı.
unutmaz ama eski sıcaklıgı olmaz
Hayvanlar sahiplerini unutmazlar aleyna
Bu onun sahibi ile ne kadar yaşadığına bağlı
Kedim unutmadı 😏
İyi baree 🥰
Hayvanlar unutmazlar. Sadece hatırlaması biraz zaman alır 😅
Unutmaz 🙄
Evet unutur
Unutmaz bence.
Yok uzak durmaz
Unutmaz
Unutmaz