Kedim 1 yas 3 aylik. İlk bebeği doğdu yaladı, sevdi, şimdi kollarının, bogazinin arasında uyutuyor. Emzirmiyor. Sanırım ilk diye daha bilmiyor. Nelere dikkat etmem gerekiyor?
İlk doğumda kedi kaç yavru doğurur? Nelere dikkat etmem gerekir?
Kediniz bilmiyor değil yavru bulamıyor emmek için yavruyu annenin göğsüne yaklatırın bulmasını kolaytırmak adına zaten kokusunu alınca emer. Aç kalmaması önemli geciktirmeyin. Benim kedim ilk doğumda 1 tane doğurmuştu bu farklılık gösterebilir her kedide.
Benim de kedim ilk yavruladığında yanında durdum, 4 tane doğurmuştu. Temizledi, emzirdi. Benim kedim dışarıda olduğu için sürekli yavrularını taşıyordu. Siz yerini değiştirmeyin, emzirmiyor dediniz ama sonra emzirir, yavrular kendi emiyor zaten.
Yerim ben siziii maşallah ♥️ Çok fazla elinize almayın ve dikkat edin emiyor mu aç kalmasın duruma göre süt tozu kullanabilirsiniz emmiyorsa ama tabii ki anne sütü en sağlıklısı.. sağlıkla büyüsünler 🙏🏻
herkes 4 tane yazmış ama benimki 3 tane doğurdu. Seninki de çok iyi bir anne olmuş çok tatlı maşallah oyyyy canımmm. ilk diye daha bilmiyor yazmışsın ama inan o kadar iyi biliyor ki aslında nasıl davranılacağını. Ben kedime yardımcı olmak istediğim zaman tısladı bana resmen sen karışma diyodu 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Benim yavru bir kedim var. Ben onun burnuna ağzına kafasına osuruğumu salıyorum. Sonra kafasını kokluyorum offf dayanamıyorum kokuya. Ulan kedi nasıl dayanıyorsa o felaket kokuya. Dün gece kuru fasulye yemiştim bugün yine osurdum kafasını kokladım yumurta gibi koktu. Kedi kaçmaya çalışıyor zorla tutup osuruyorum. 🤣🤣🤣🤣